Video: Lieke Martens danst om paal met teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Lieke Martens dribbelt niet, ze danst! Zodra ze tijdens haar training een paal tegenkomt, kan ze zich niet bedwingen…

Lieke Martens laat kunsten zien rondom paal

Lieke Martens is samen op het veld aan trainen met Ramona Bachmann op het trainingsveld van Paris Saint Germain. De twee voetbalsterren laten even hun kwaliteiten zien, en de voetbalclub PSG deelt dit openlijk op hun Instagram! In onderstaande video zie je hoe de twee dames om de paal dansen, en met gemak een balletje overspelen! Lieke Martens is een van de meest getalenteerde voetbalsters ter wereld en heeft zichzelf bewezen als een belangrijke speler op het veld. Ze is bekend om haar snelheid, vaardigheid en precisie, en wordt beschouwd als een van de beste aanvallers in het vrouwenvoetbal. Hieronder in de video bewijst de brunette dat weer even aan de buitenwereld, en dat alleen al tijdens een training!

Lees ook: Video: Lieke Martens en Jackie Groenen spelen met zichzelf in kort broekje

Lieke Martens levert topprestaties

Naast fysieke training, besteedt Lieke ook veel tijd aan het bekijken van wedstrijden en het analyseren van haar eigen spel. Ze bespreekt haar prestaties met haar coaches en medespelers en werkt voortdurend aan het verbeteren van haar techniek en tactiek. Het harde werk en de toewijding van Lieke hebben duidelijk resultaat opgeleverd. Ze heeft een indrukwekkend aantal doelpunten en assists op haar naam staan en heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen. Bovendien heeft ze haar vaardigheden getoond op het hoogste niveau van internationaal voetbal, waar ze voor het Nederlands elftal speelt en heeft geholpen bij het bereiken van de finale van het WK in 2019. Als Lieke blijft trainen zoals ze doet, zal ze ongetwijfeld blijven groeien en zichzelf verbeteren. Haar toewijding en discipline zijn bewonderenswaardig en een inspiratie voor jonge voetballers die hun eigen vaardigheden willen ontwikkelen. Lieke Martens is een voorbeeld van wat kan worden bereikt met hard werk en toewijding, en haar prestaties zullen zeker worden herinnerd als een van de grootste successen in het vrouwenvoetbal.

Lees ook: Foto: Sombere Lieke Martens laat inhoud van haar jasje zien

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens tot over haar oren verliefd op Benjamin van Leer

Lieke Martens is niet alleen verliefd op de bal, maar heeft ook een grote plek in haar hart voor keeper Benjamin van Leer. De twee zijn sinds 2018 samen, en inmiddels zelfs verloofd. Ze zijn intussen alweer 5 jaar bij elkaar! Zo nu en dan komt er een foto van Benjamin samen met Lieke langs op haar Instagram. Hieronder is daar één van, en het geluk straalt er méér dan 100% vanaf! Super leuk om te zien dat ze zo gelukkig met elkaar zijn. Ze zullen samen lekker een hele bruiloft mogen gaan invullen waar hun liefde even een moment krijgt om helemaal centraal te staan, en dit delen met hun dierbaren! Benjamin krijgt groot gelijk om met deze parel Lieke Martens het altaar op te lopen, en de liefde te verklaren voor de rest van hun leven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...