Foto: Sombere Lieke Martens laat inhoud van haar jasje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens was in Parijs voor een fotoshoot met Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. Dat klinkt natuurlijk top, maar op de een of andere manier kon er bij de voetbalster geen lachje vanaf.. Wat is er aan de hand met de mooie dame?

Lieke Martens dramatisch voor de Eiffeltoren

Lieke Martens laat foto’s maken in Parijs bij de Eiffeltoren voor het sieraden merk Zinzi. In het promotieteam van het merk zit ook model Kim Feenstra en oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo. Die andere twee zijn alleen iets meer gewend aan de camera’s dan Lieke. Normaal als zij op de foto wordt gezet, zijn het actiefoto’s tijdens het voetballen. Dan vindt niemand het erg dat ze niet lacht. Alleen in deze campagne tussen de vrolijke dames valt het zeker op dat Lieke op iedere foto teleurgesteld of moe kijkt. Op enkele foto’s probeert ze te lachen, maar dit komt onoprecht over. Ook kijkt ze veel weg van de camera. Het is opvallend dat ze er voor kiest deze foto’s te plaatsen. Zouden de andere foto’s die gemaakt zijn dan nog slechter zijn?
Reacties zijn ook opvallend

In de reacties zijn veel mensen toch positief. Zij reageren met hartjesogen en vlammetjes. Toch begon een scherpe kijker over het afval in Parijs. Hij denkt dus blijkbaar dat iedere keer dat Lieke sip voor zich uit staart, dat dat komt door het vuil dat zij ziet. Het is algemeen bekend dat Parijs een niet zo schone stad is en dat toeristen overal afval achter laten. Echter is dat op de foto’s van Lieke helemaal niet te zien. Daarom zijn er ook mensen die het bij Lieke zelf zoeken. Zo was er een internationale fan van de voetbalster die zei: “Do you want me to cheer you up?”. De dame heeft als international sowieso veel buitenlandse fans en dus ook veel volgers die in het Engels reageren op haar foto’s. Echter is de taal niet het enige waaraan we de Nederlandse fans herkennen. Waar buitenlanders dus heel lief zijn voor Lieke, reageert de oer-Hollandse Henk: “Hup trainen”. Duidelijke taal van Henk, hij vindt dat een voetbalster op het veld hoort te staan. Daar hoeft hij zich bij Lieke geen zorgen over te maken. Naast dat de dame bij Oranje speelt, staat ze ook op het veld bij haar club Paris Saint-Germain.

Naast enkele sponsordeals laat Lieke weinig activiteiten zien op haar Instagram. Ze plaatst zelden foto’s met vrienden of familie. De grootste afleiding is waarschijnlijk het plannen van haar bruiloft. De dame is verloofd met oud Ajax keeper Benjamin van Leer. De twee zijn sinds 2018 samen. In dat zelfde jaar ging haar vorige relatie uit, ze was met haar ex zeven jaar geweest. In die tijd waren er veel mensen die verbaasd waren over hoe snel ze een nieuwe relatie had, maar blijkbaar heeft het goed uitgepakt voor de voetbalster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?