VIDEO: Khadija Arib fluit Henk Krol fel terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kamervoorzitter Khadija Arib heeft in het coronadebat Henk Krol snoeihard onderuit gehaald. Ze ging fel in op een opmerking van Henk waarin hij de Tweede Kamer ervan beschuldigden eens lekker op vakantie te gaan tijdens de coronacrisis. Dat ging Arib net eventjes te ver. 

Na Trump en Johnson was het wachten op de Nederlandse variant van de slecht geïnformeerde 70-plusser die fake news de wereld in slingert. En het blijkt niemand minder dan Henk Krol te zijn. Als unicum en einzelgänger in de Tweede Kamer moet Henk snel wat zieltjes voor zich winnen voor de verkiezingen. Maar kamervoorzitter Khadija Arib zat gelukkig klaar om hem terug in zijn hoek te fluiten.

Lees ook: Johan Derksen gaat de politiek in

Opvallende video

Toen de kamer hun jaarlijks reces aankondigden, moest Henk daar in een video natuurlijk wat van zeggen: “Volgende week gaat de Kamer, ja echt waar, bijna anderhalve maand met vakantie. In crisistijd! Ongelooflijk….”

Kijk, dat dit reces van de kamer toevallig samenvalt met de schoolvakanties laat het wel een beetje op vakantie lijken. Maar het is eigenlijk een periode waarin de kamer zich even terugtrekt voor de voorbereidingen op de verkiezingen. Er wordt nog wel gewerkt en belangrijke zaken worden niet zomaar aan de kant geschoven. Arib wees Henk daar fel op. Hij werd even flink met zijn neus op de feiten gedrukt.

Vreugdedansje

Henk en video’s gaan misschien niet zo goed samen. De laatste keer dat hij met een opvallende video in het nieuws kwam pakte dat ook niet geweldig voor hem uit. Herinnert iedereen zich nog Henks prachtige overwinningsdans?

Wie de bal kaatst, kan Arib verwachten.

Gelukkig zit Arib klaar om bijna als een pro-tennisser al het fake news terug te kaatsen richting politici. Met Arib aan het stuur, blijft Nederland weg van Amerikaanse toestanden. Arib is dus eigenlijk een beetje die strenge meesteres van vroeger, waar je toch altijd stiekem respect voor had. Want je kon altijd genieten als ze weer een vervelend jochie met de staart tussen de benen af liet druipen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...