VIDEO: Khadija Arib fluit Henk Krol fel terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kamervoorzitter Khadija Arib heeft in het coronadebat Henk Krol snoeihard onderuit gehaald. Ze ging fel in op een opmerking van Henk waarin hij de Tweede Kamer ervan beschuldigden eens lekker op vakantie te gaan tijdens de coronacrisis. Dat ging Arib net eventjes te ver. 

Na Trump en Johnson was het wachten op de Nederlandse variant van de slecht geïnformeerde 70-plusser die fake news de wereld in slingert. En het blijkt niemand minder dan Henk Krol te zijn. Als unicum en einzelgänger in de Tweede Kamer moet Henk snel wat zieltjes voor zich winnen voor de verkiezingen. Maar kamervoorzitter Khadija Arib zat gelukkig klaar om hem terug in zijn hoek te fluiten.

Lees ook: Johan Derksen gaat de politiek in

Opvallende video

Toen de kamer hun jaarlijks reces aankondigden, moest Henk daar in een video natuurlijk wat van zeggen: “Volgende week gaat de Kamer, ja echt waar, bijna anderhalve maand met vakantie. In crisistijd! Ongelooflijk….”

Kijk, dat dit reces van de kamer toevallig samenvalt met de schoolvakanties laat het wel een beetje op vakantie lijken. Maar het is eigenlijk een periode waarin de kamer zich even terugtrekt voor de voorbereidingen op de verkiezingen. Er wordt nog wel gewerkt en belangrijke zaken worden niet zomaar aan de kant geschoven. Arib wees Henk daar fel op. Hij werd even flink met zijn neus op de feiten gedrukt.

Vreugdedansje

Henk en video’s gaan misschien niet zo goed samen. De laatste keer dat hij met een opvallende video in het nieuws kwam pakte dat ook niet geweldig voor hem uit. Herinnert iedereen zich nog Henks prachtige overwinningsdans?

Wie de bal kaatst, kan Arib verwachten.

Gelukkig zit Arib klaar om bijna als een pro-tennisser al het fake news terug te kaatsen richting politici. Met Arib aan het stuur, blijft Nederland weg van Amerikaanse toestanden. Arib is dus eigenlijk een beetje die strenge meesteres van vroeger, waar je toch altijd stiekem respect voor had. Want je kon altijd genieten als ze weer een vervelend jochie met de staart tussen de benen af liet druipen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...