Video: Kelly Piquet filmt zichzelf in paskamertje tijdens omkleden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet neemt haar volgers vaak mee in haar dagelijks leven. Deze keer neemt ze haar volgers zelfs helemaal mee de paskamer in!

Kelly Piquet neemt haar volgers mee de paskamer in

De prachtige Kelly Piquet is aan het shoppen en dat deelt ze dan ook graag met haar volgers. Ze deelt het zo graag dat ze haar volgers zelfs mee de paskamer in neemt. Het knappe model filmt zichzelf terwijl ze een outfit aan het passen is. Ze heeft hierbij gekozen voor een simpel wit topje met een lichtgrijze blazer. Dit staat de brunette dan ook zeker goed! Ze is zo’n grote fan van de soort outfit die ze aan heeft dat ze erbij zet dat ze de komende tijd in niets anders gaat leven dan dit. Max Verstappen boft wel met zo’n knappe vriendin.

Lees ook: Max Verstappen moet uitkijken: andere Nederlandse sporter loert naar Kelly Piquet

Kelly Piquet poseert in strakke spijkerjurk

Het knappe model Kelly Piquet is voor een samenwerking met het merk Jacob Cohen in Milaan aanwezig. Voor deze samenwerking moest Kelly natuurlijk weer model staan. Dit deed ze in verschillende outfits. Ze begint de instareeks met een hele mooie lichte outfit. Vervolgens poseert ze in een spijkerstof jurk. Deze Jurk sluit perfect om het van Kelly aan. Hierdoor is de fantastische shape van Kelly nogmaals goed te zien. Daarbij is de bovenkant mooi laag uitgesneden, dit levert mooi uitzicht op voor haar fans. Naast de poserende foto’s laat de brunette ook nog een aantal behind the scenes beelden zien.
Kelly Piquet sluit Milaan af in stijl

Kelly Piquet was voor meerdere samenwerkingen in Milaan, waardoor ze een drukke businesstrip naar de Italiaanse stad had. Op haar Instagram is te zien dat de drukke trip naar Milaan er nu op zit. Kelly laat dit natuurlijk dan ook in stijl weten aan haar fans. Ze poseert dan ook voor haar laatste samenwerking daar in een laag uitgesneden jasje met een zwarte broek eronder. Door de outfit keuze laat ze haar fans nog wel een keer genieten van haar prachtige uiterlijk. Deze post kan dan natuurlijk ook weer op veel complimenten rekenen aan het adres van de brunette. Haar volgers vinden haar outfit helemaal fantastisch en daarnaast zijn haar volgers ook uitermate gecharmeerd van haar uiterlijk.
Kelly Piquet vervolgt haar business trip in Parijs

Het leven van een model is vaak hectisch en druk. Zo is dat ook te zien bij Kelly Piquet. De brunette is nog maar net klaar in Milaan met haar werk en ze moet alweer door naar de volgende shoots in Parijs. Zo is te zien dat de vriendin van Max Verstappen een druk bestaan heeft naast het supporten van haar vriend. Sommige fans maken zichzelf zelfs zorgen over het feit of Kelly wel in Qatar is om haar vriend naar het kampioenschap te supporten. Denk jij dat Kelly in Qatar is om Max te supporten naar de wereldtitel?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!