Max Verstappen moet uitkijken: andere Nederlandse sporter loert naar Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou denken dat de meeste topsporters jaloers zijn op Max zijn trofeeën, maar deze Nederlandse sporter heeft zijn ogen meer op Kelly Piquet gericht! 

De romance van Kelly Piquet en Max Verstappen is wereldbekend. En hoe kan het ook anders? Max is natuurlijk een van dé sporters op het moment, en ook Kelly geniet van een flinke fanbase. Zo’n bloedmooie vrouw vergeet je namelijk nooit weer! Deze sportieve Nederlander lijkt er in ieder geval wel zo over te denken. En die waardering uit hij op wel hele bijzondere manier!

Kelly Piquet maakt fans gek met bloedhete fotoshoot

Al snappen wij wel dat je wild gaat van Kelly Piquet. En al helemaal na het zien van deze pittige fotoshoot! Kelly is nou eenmaal één van de knapste vrouwen op social media, dat is wel duidelijk! Logisch dus dat ze ook heel wat fans verzamel. En dat daar ook vele internationale topsporters tussen zitten zal ook niemand verbazen! Wie loopt er nou niet warm van het zien van dit soort kiekjes? Kelly wist zichzelf namelijk te overtreffen met haar recentste fotoshoot waar ze precies niets aan de verbeelding over liet. Niet alleen trok ze namelijk een diep uitgesneden mini-jurk aan, ze schitterde ook nog eens in zwart leer! Om het over de stomende blik en pose nog geeneens te hebben. Logisch toch dat haar fans helemaal wild gaan? Maar dat deze Nederlandse topsporter zo enthousiast zou reageren, zal je misschien verassen.

Nederlandse bokser Rico Verhoeven lovend over fotoshoot Kelly Piquet

Al snappen wij dat fans van Kelly Piquet een reactie achterlaten op de fotoshoot. Daar hebben wij alle begrip voor. De vurige foto’s zijn ons ook in het geheugen gegrift! Toch zal je vast opkijken van deze specifieke comment. Vaak is de Nederlandse topsporter die zo gepassioneerd op haar plaatjes reageert toch Max. Maar niet deze keer! Het was namelijk Rico Verhoeven die het niet kon laten zijn enthousiasme te tonen. Hij lijkt namelijk behoorlijk lovend te zijn over de plaatjes. “Lets gooo”, plaatste hij onder het bloedhete set kiekjes. En daarbij natuurlijk een vuur-emoji, want dat de foto’s pittig zijn is wel duidelijk. Wij lopen er in ieder geval flink warm van! Rico was er ook nog eens zeer snel bij. Zo lijkt hij binnen een mum van tijd z’n comment geplaatst te hebben. Wellicht op hoop van zegen dat hij nog wat op zou vallen?

Kelly Piquet verwent fans met bezwete foto in loeistrak leer

Al zal menig man momenteel stiekem een beetje verliefd zijn op Kelly Piquet. Dat kan haast niet anders na het zien van deze kiekjes! Kijk alleen deze recente shots maar. Kelly bewijst namelijk moeiteloos dat ze er ook beeldschoon uitziet in een bezwete zomersessie. Waar ieder ander namelijk rond glibbert bij een hittegolf, poseert Kelly gewoon in een strakke leren broek. En dan hebben we het ook echt over strak! Als kers op de taart trekt ze er ook nog eens een doorschijnend topje bij aan. Je moet het ergens luchtig houden, natuurlijk. Het resultaat is een werkelijk beeldige fotoshoot. Je zou de plaatjes bijna op je muur willen hangen! Logisch dat je dan een reactie achterlaat! Hopen kan geen kwaad, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!