Video: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een heerlijke vakantie met haar dochtertje, maar bedriegt wel ondertussen Max Verstappen.

De prachtige Kelly Piquet weet Max Verstappen te bedriegen op nieuwe video

Met haar dochtertje besloot Kelly Piquet om er een paar dagen tussenuit te gaan en even te genieten van een welverdiende vakantie. Maar natuurlijk kon ze zichzelf niet in bedwang houden en moest ze de grens opzoeken. Want Kelly Piquet is gespot in een Ferrari, en dat is natuurlijk de concurrent van vriendje Max Verstappen. Kelly is ook zonder Max op vakantie gegaan. Misschien wel omdat hij het niet over zijn hart kon verkrijgen om in een Ferrari te stappen op hun tripje weg. Kijk snel door de fotogalerij hieronder om het verraad van Kelly met de rode sportwagen te zien. Ondertussen kan je ook genieten van een van de vele andere foto’s die Kelly in haar post deelt. Die zijn namelijk ook heerlijk om te zien.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet prikt volledig door haar flinterdunne badpakje
Kelly Piquet deelt ook genoeg mooie foto’s van zichzelf

De prachtige brunette deelt tijdens haar vakantie ook genoeg mooie foto’s van zichzelf. En natuurlijk zou Kelly zichzelf niet zijn als ze zich tijdens haar vakantie niet kleedde in de meest verleidelijke pakjes. Je hebt met de fotoreeks hierboven dus meer dan genoeg om van te kunnen genieten. De prachtige vriendin van Max Verstappen zorgt er met haar kiekjes voor dat mannen van over de hele wereld een goede reden hebben om jaloers te zijn op de coureur. Wie weet heb je binnenkort ook wel geluk, want er gaan inmiddels genoeg geruchten rond dat Max Verstappen en Kelly Piquet het niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden. En waar rook is, daar is vaak ook vuur. Het zou dus zomaar kunnen dat Kelly Piquet voor je het weet weer op de markt is. En dan kan je in theorie jouw slag weer slaan bij de avontuurlijke brunette.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat Max Verstappen wéér stikken
Kelly Piquet komt het mooiste over in verleidelijk badpak

De prachtige brunette komt het beste over in een heerlijk badpakje. Dat blijkt maar weer uit een van de nieuwste posts die Kelly deelt met haar volgers. Daarin kan je goed zien hoe knap Kelly Piquet eigenlijk is. Haar prachtige blauwe badpakje draagt daar zeker aan bij. Dankzij het blauwe pakje heb je goed zicht op Kelly haar fantastische . Ook kan je enorm genieten van de prachtige rondingen van dit knappe model, die door de strakke stof van haar badpakje, wel erg goed zichtbaar zijn. Kelly Piquet weet met haar heerlijke uiterlijk haar volgers gelijk een stuk vrolijker te maken dan ze waren voor het zien van de mooie foto’s van de brunette. De foto’s van Kelly Piquet lijken wel magisch. Die weten namelijk al haar volgers te betoveren. En dat is natuurlijk wel heel wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!