Video: Keiharde Johan Derksen kleineert Eva Jinek tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is algemeen bekend dat Johan Derksen geen groot fan is van Eva Jinek. Tijdens het programma Vandaag Inside doet Johan er een schepje bovenop en kleineert hij Eva Jinek.

Johan Derksen is geen grote fan van Eva Jinek. Dit laat Johan dan tijdens Vandaag Inside ook weer duidelijk merken. Johan is van mening dat Eva in paniek raakt om de tegenvallende kijker cijfers. “Hierdoor probeert Eva Jinek het programma om te toveren tot een groot juice-kanaal”, zegt de keiharde Johan Derksen.

Johan Derksen vindt juice-kanalen helemaal niks

Tegenwoordig kan een bekende Nederlander niks meer doen in zijn privé-leven of het ligt al op straat. De juice-kanalen van tegenwoordig komen op een of andere manier overal achter. Johan Derksen zegt dan ook keihard: “We hebben er geen *** mee te maken, wat wie dan ook buiten de deur doet”. Heleen van Royen is het ermee eens wat Johan Derksen over Eva Jinek zegt. Heleen mist de oude Jinek en vindt ook dat Eva teveel bezig is met alle juice op dit moment. We hebben al RTL Boulevard en Shownieuws; een extra programma over alle juice is niet nodig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Johan Derksen weet waarom Waylon niet meer naar Eva Jinek gaat

Waylon zou het tijdens het programma Jinek hebben over zijn nieuwe album, zijn theatershow en zijn hele tour. Eva mocht één vraag stellen aan Waylon over zijn privé-leven. En verder zou er geen vraag gesteld mogen worden over dit onderwerp. Toen heeft Jinek het in de publiciteit gegooid, dat er maar één vraag gesteld mocht worden. Wanneer alle kranten dit hadden opgepikt, dachten ze: “Waylon komt over zijn hele privé leven praten bij Jinek”. Toen dit naar buitenkwam wilde de redactie van Jinek eigenlijk meer dan één vraag stellen aan Waylon over zijn privé leven. Dit was niet de bedoeling waardoor Waylon de show heeft gecanceld en niet meer naar Eva Jinek wilt gaan. Volgens Johan Derksen had hij het kunnen oplossen om tegen Eva Jinek te zeggen: “Moet je eens horen mevrouw, jij hebt er geen *** mee te maken waar ik lig te krikken”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Je moet door het stof als je vreemd gaat

Tijdens het programma Vandaag Inside vertelde René van der Gijp: “Tegenwoordig wanneer je vreemd gaat moet je door het stof”. Hier was Marco Borsato bij Linda de Mol ook een goed voorbeeld van. Voor heel Nederland was dit vermakelijke tv. Marco Borsato was zo door het stof gegaan dat je het stof er nu niet meer af gaat krijgen. Het is tegenwoordig zo met alle juice-kanalen, dat wanneer je vreemd gaat je ook in Nederland door het stof heen moet. Iedereen aan tafel is het er ook mee eens wanneer er juice is over andere Nederlanders dat heel Nederland hier van smult. Wanneer iemand zijn verhaal verteld over dat die vreemd is gegaan, is het gewoon een kijkcijferkanon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.

Video: Liza Sips deelt ranzige details over intieme hygiëne tijdens Expeditie Robinson

Liza Sips heeft ontzettend veel vragen gekregen over haar ervaring bij Expeditie Robinson, maar over één intiem onderwerp heeft ze expres weinig gezegd. Nu geeft ze antwoord op die ene dringende vraag...