Video: Jutta Leerdam maakt nieuwe vriend Jake Paul wild met mini-outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is sinds ze samen is met Jake Paul steeds verleidelijkere kleding gaan dragen! Vooral met deze piepkleine outfits pakt ze haar Amerikaanse vriendje helemaal in!

In de maand maart was Jutta op vakantie in Tulum, waarna ze snel door ging naar Miami, waar ze haar liefde met nieuwe vriend Jake Paul definitief bezegelde. Ze heeft daar een zéér warme tijd achter de rug, wat zich uitdrukte in de meest krappe en piepkleine outfits die je ooit om het lijf van Jutta gezien hebt! Op haar Instagram-account deelde ze de allermooiste exemplaren…

Jutta Leerdam gaat minimaal gekleed in Miami

Op een van de foto’s is Jutta te zien in een mini-outfit, waarmee ze Jake Paul overduidelijk helemaal wild maakt. Hij heeft op social media zijn bewondering voor Jutta uitgesproken en haar ‘zijn koningin’ genoemd. De beste man is helemaal ondersteboven van ‘onze’ rappe blondine! Op de foto lijkt Jutta te genieten van de aandacht en de liefde die ze krijgt van haar nieuwe vriend. Maar het zijn niet alleen de romantische foto’s die de aandacht trekken. Jutta deelde ook foto’s van haar avonturen tijdens de vakantie, zoals haar bezoek aan de prachtige stranden van Tulum in heerlijke kleine badkleding. Ze deelde ook foto’s van haar trainingen in de sportschool, wat bewijst dat ze zichzelf serieus neemt als atleet en blijft werken aan haar conditie terwijl ze op vakantie is!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich heel diep in haar shirtje kijken tijdens workout

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam motiveert volgers

Jutta is een ware inspiratie voor veel mensen, niet alleen vanwege haar sportieve prestaties, maar ook vanwege haar positieve houding en liefdevolle persoonlijkheid. Ze straalt zelfvertrouwen en geluk uit op elke foto en haar fans kunnen niet genoeg krijgen van haar. De relatie met Jake Paul lijkt de kers op de taart te zijn voor Jutta’s succesverhaal. Ze lijkt gelukkiger dan ooit tevoren en haar fans wensen haar alle geluk toe in de toekomst. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor Jutta in petto heeft en welke prestaties ze nog meer zal leveren op zowel sportief als persoonlijk vlak.

Lees ook: Foto: Jake Paul deelt pikante strandfoto met zijn vriendin Jutta Leerdam

Jake Paul spreekt vol lof over Jutta: ‘ze is een engel’

Jake Paul, de bekende Amerikaanse vechter en YouTuber, heeft onlangs zijn liefde en bewondering voor zijn vriendin Jutta Leerdam uitgesproken in een YouTube-reel. In de video vertelt Jake hoeveel Jutta voor hem betekent en hoe zij zijn perspectief op het leven heeft veranderd. Jake geeft aan dat Jutta hem heeft geholpen in tijden van verlies en tegenslagen. Als professioneel vechter weet Jake als geen ander dat het soms moeilijk kan zijn om om te gaan met nederlagen en tegenslagen. Maar Jutta heeft hem geholpen om deze uitdagingen te overwinnen en sterker uit de strijd te komen.

Het is duidelijk dat Jake en Jutta veel gemeenschappelijke overeenkomsten hebben. Beiden zijn ze succesvolle sporters die weten hoe het is om hard te werken en tegenslagen te overwinnen. En het feit dat ze elkaar hebben gevonden in deze wereld van topsport maakt hun relatie extra bijzonder. Met zijn YouTube-reel laat Jake zien hoeveel hij om Jutta geeft en hoeveel hij haar bewondert. Het is mooi om te zien dat zelfs iemand met zo’n stoere en harde uitstraling als Jake Paul, zijn kwetsbare kant durft te laten zien als het om zijn geliefde gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...