Foto: Jake Paul deelt strandfoto met zijn vriendin Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn Insta-official! Onze blonde schaatsster laat op Instagram zien dat ze zich inmiddels al helemaal aangepast heeft aan het Amerikaanse jetset-leventje. Dit soort extreem foto’s horen daar natuurlijk ook bij!

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben officieel een relatie

Het is officieel: Jake Paul en Jutta Leerdam hebben een relatie! De tortelduifjes lieten onlangs aan hun fans weten dat ze samen zijn. Dat deden ze met een hoop foto’s waarop ze samen bij elkaar zijn en elkaar vasthouden. Onder de Instagram post van Jake Paul heeft Jake “I’m Dutch now” als bijschrift geplaatst. Bij de foto’s van Jutta zie je dat ze elkaar spannend aankijken in een peperdure Rolls Royce. Ook houden ze elkaars hand in hand vast op het strand.

Jutta Leerdam nu ook bekend in Amerika

Hun nieuwe relatie is ook enorm viraal gegaan op Twitter in Amerika. Jake Paul is daar namelijk een bekende ster, dat komt vanwege zijn Youtube verleden, ruzies op Twitter en zijn bokscarrière. Jake heeft vaak ruzie met andere Youtubers / Influencers, of met andere sterren in de vechtwereld. Zo had Jake bonje met een van de beste UFC vechters ooit, namelijk Conor Mcgregor.

Sinds de bevestiging van de relatie is Jutta trending op Twitter, zowel in Nederland als in Amerika. Ook praten veel bekende pagina’s en blogs over de twee. Veel mensen in Amerika zijn blij voor Jake en vinden Jutta een “upgrade” vergeleken met zijn ex-vriendin. Maar in Nederland zijn de fans van Jutta minder fan van Jake. Daar vinden ze hem een “debiel” of de trol met de lelijke vieze baard.

Jake Paul en Jutta Leerdam gaan samen de wereld verkennen

Op de Instagram story van Jake Paul deelde hij dat ze samen op het strand in Miami lagen op een bedje, dat ziet er samen erg knus uit. Ook zie je dat Jake haar stevig vasthoudt terwijl ze samen in de zon liggen. Dat is een uitzicht waar veel mensen van kunnen genieten!

Zo te zien vind Jake het erg leuk om zijn nieuwe vriendin te laten zien aan zijn fans. Hij lijkt echt te willen pronken met ‘onze’ Jutta! We zijn natuurlijk gewend aan Jutta’s Instagramkanaal, en de manier waarop ze zich daar presenteert. Toch is het nét weer even anders nu Jake Paul er z’n Amerikaanse sausje overheen gegoten heeft! Alles is groter, duurder, mooier en pikanter! Onderstaand filmpje vanuit hun privé vliegtuig past ook goed in dat plaatje. Het is niet helemaal duidelijk wáár ze naartoe vliegen, maar dat het er gezellig aan toe gaat in het toestel is zeker!

Men verwacht dat de relatie snel uit gaat

Wanneer we een kijkje nemen naar het verleden van Jake Paul en zijn relaties, zou het heel goed kunnen dat de relatie tussen Jake Paul en Jutta Leerdam binnen een paar maanden weer voorbij is. Jake zit wat betreft vrouwen namelijk niet stil. Hij speelde het klaar om in één jaar vier vrouwen te verslijten! Fans van jake Paul verwachten ook dat deze romance van korte duur zal zijn, maar wie weet past de nuchtere Nederlandse Jutta goed bij de overdreven vechtsporter Jake Paul. Wat als er een zwangerschap in het spel komt? We hopen dat Jutta zich vermaakt de komende maanden! Mocht het op een fiasco uitlopen, zal ze altijd kunnen genieten van het enorme aantal extra volgers dat ze er de komende tijd bij gaat krijgen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!