Foto: Jutta Leerdam laat zich heel diep in haar shirtje kijken tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is druk aan het sporten tijdens haar vakantie in Miami met Jake Paul. De blondine draagt een mini outfitje die niks aan de verbeelding overlaat.

Jutta Leerdam deelt work-out in mini outfit

Jutta Leerdam heeft eindelijk vakantie na een wederom geweldig schaatsseizoen. Het is nog even wachten voordat het skeeleren en fietsen weer begint voor de blondine. Toch is het onmogelijk om jezelf helemaal te laten gaan tijdens de korte vakantie die de topsporters hebben. Want Jutta Leerdam moet eigenlijk het hele jaar door in topvorm zijn om uiteindelijk goed te presteren. Gelukkig lijkt de blondine geen problemen te hebben met het feit dat ze dag in en dag uit moet trainen. Het is tenslotte Jutta haar werk en passie geworden. Nu verdient Jutta ondertussen als influencer ook meer dan genoeg om daar haar fulltime baan van te maken, maar daar is Jutta nog niet aan toe. Waarschijnlijk heeft de blondine nog een aantal flinke doelen op haar wensenlijstje staan die ze maar al te graag wil behalen. Daarom is Jutta zelfs tijdens haar vakantie in Miami druk geweest met sporten. Zoals op deze fotoreeks is te zien, is het warm genoeg in Miami om  in een minuscuul outfitje te gaan sporten. Het lijkt erop dat Jutta een flinke work-out heeft gedaan waarbij ze veel aan het springen is geweest.

Het mini topje van Jutta Leerdam

Op de fotoreeks is te zien dat Jutta een mini groen topje aan heeft om alles bij elkaar te houden. Daarbij draagt ze een bijna nog strakker zwart broekje die tot aan haar navel komt. Uiteraard heeft Jutta ook hele sportieve witte schoenen aangetrokken zodat ze optimaal kan presteren tijdens haar work-out. Op de laatste foto van de reeks is te zien dat Jutta haar make-up een beetje uitgelopen is en dat ze er afgepeigerd uit ziet van haar sportsessie.

Jutta Leerdam deelt video van Jake Paul vanuit zwembad

Het is niemand kunnen ontgaan dat Jutta Leerdam een nieuwe vlam heeft gevonden. Dit keer is het geen Nederlander zoals Koen Verweij, maar wel wederom een lange blonde man. Het is de wereld beroemde YouTuber en boxer Jake Paul. Deze man is al vaak in het nieuws geweest vanwege zijn opvliegende karakter en hij wordt ook wel probleemkind genoemd. Het is dus best een verrassing dat de Nederlandse Jutta voor deze Jake is gevallen. Ook woont hij helemaal in Miami, dus het gaat een lange afstand relatie worden voor de twee. Nu is Jutta ook super druk met haar eigen sportcarrière al had ze afgelopen weken vakantie. Tijdens deze vakantie is Jutta naar Miami afgereisd om tijd met Jake Paul door te brengen. De ene naar de andere video komt online van de twee, net zoals de video hieronder. Te zien is dat Jutta vanuit het zwembad Jake filmt die voorbij loopt. De twee lijken in ieder geval helemaal in love.

Lees ook: Foto: Jake Paul deelt strandfoto met zijn vriendin Jutta Leerdam

Jutta Leerdam filmt zichzelf uitgebreid in Miami

Het is wel te zien dat Jutta keihard heeft genoten van haar uitgebreide vakantie met Jake Paul in Miami. Ter ere hiervan heeft Jutta een video complicatie gemaakt met allemaal korte fragmenten van hun periode samen. Te zien is dat Jutta de ene naar de andere prachtige outfit aanheeft en dat ze veel hebben gedaan. Van zwemmen tot dineren in de beste restaurants, Jutta lijkt er flink van te hebben genoten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!