Video: Jessie Jazz Vuijk laat zich intiem beetpakken door andere vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine laat zich intiem beetpakken door een andere vrouw..

Jessie Jazz Vuijk is op de spirituele tour! De blondine had een week met vrienden en familie om helemaal tot zichzelf te komen, en aan de tekst en kiekjes te zien, is dat meer dan gelukt. Ook laat ze zich intiem vastpakken door een andere vrouw, was dit ook onderdeel van de spirituele week? In ieder geval lijkt de blondine er zeker van genoten te hebben, en ze besluit het te delen met haar volgers..

Jessie Jazz Vuijk onder de indruk van aanrakingen vrouw

Onlangs deelde Jessie Jazz Vuijk een stel opvallende beelden via Instagram. De blondine had écht even een week nodig om tot haar innerlijke zelf te komen, dus besloot ze dat ook te doen. Want wie Jessie Jazz een beetje kent, weet dat ze graag de spirituele kant opzoekt. Waar natuurlijk helemaal niks mis mee is. In tegendeel zelfs, want Jessie Jazz lijkt ontzettend dankbaar te zijn geweest voor deze ervaring. Via Instagram deelt ze beelden van hoe haar week is verlopen, met familie en vrienden; “Deze week was.. Leeg, verbindend, helend, verdrietig, alleen en samen. Het was van alles in één“. Op de eerste foto is te zien hoe Jessie Jazz aan het dansen en swingen is, samen met een andere man. Vermoedelijk is dit haar vader, maar dat is niet zeker. Daarna zien we verschillende kiekjes, onder andere Jessie die een close-up van haar eigen hoofd maakt, Jessie die haar moeder stevig beetpakt, en andersom. Ook haar vriendinnen zijn van de partij, en ook daar wordt flink mee geknuffeld. Het beloofde een prachtige week te worden! En aan de foto’s te zien, is dat het ook zeker geworden.

Lees ook: Schokkend: Zo zag Jessie Jazz Vuijk er vroeger uit!

Jessie Jazz Vuijk heeft moeilijke periode achter de rug

Onlangs deelde Jessie Jazz Vuijk een emotioneel bericht via Instagram. Met haar mini-serie genaamd Jessie’s Diary via Instagram, sprak ze open over het hebben van een miskraam. “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconde in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag“. Jessie Jazz had dus een miskraam gehad, samen met haar vriend, Kaj Gorgels. Gelukkig krijgt de blondine vanuit alle kanten steun. Zo reageert onder andere Monica Geuze met “Hou van jullie“, Kim Feenstra; “Mooi mooi mens. Ik gun het je allemaal zo. Wat ben je toch een fantastisch mooie ziel“. En ook Gwen van Poorten steekt Jessie Jazz een hart onder de riem; “Ahhhh lieverd. Heel veel liefde voor jullie. Dikke knuffel“. Hopelijk heeft Jessie Jazz veel steun kunnen halen uit deze berichten, en natuurlijk het weekje weg, waar ze helemaal tot zichzelf is kunnen komen.

Lees ook: Rondje Forum 28/8: Hannelore Zwitserlood, Loiza Lamers, Bo de Munk en Jessie Jazz Vuijk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!