Schokkend: Zo zag Jessie Jazz Vuijk er vroeger uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk deelt een aantal mooie foto’s van zichzelf in haar jongere jaren. Eén ding is zeker: het model zag er in haar tienerjaren al prachtig uit!

Jessie Jazz deelt foto’s van modellenverleden

Het is geen wonder dat Jessie Jazz Vuijk ooit bekend is geworden als model. De blondine heeft de looks die ervoor nodig zijn om elke foto een succes te maken. Jessie is al sinds haar jongere jaren actief in het modellenwereldje. Tegenwoordig staat Jessie meer voor mentale gezondheid en een gezonde manier van leven. Toch was Jessie ooit ook een doorgewinterd model die er alles voor over had om model te worden. De blondine deelt onderstaande foto’s van haar eerste paar shoots als achttien jarig meisje. Het is duidelijk te zien dat Jessie er nog een stuk jonger uit ziet en ze oogt ook nog wat onzekerder. De jonge Jessie zag er ook toen al erg goed uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Het heftige verhaal over het modellenverleden van Jessie Jazz

Veel jonge meiden en vrouwen kijken op tegen het leven van een model. Het ziet er natuurlijk geweldig uit met alle kleding, make-up en mooie foto’s die er worden gemaakt. Afgelopen jaren is al een stuk meer naar voren gekomen dat dit ‘perfecte’ wereldje helemaal niet zo leuk is. Zo deelt ook Jessie Jazz Vuijk haar ervaring op jonge leeftijd met de modellenwereld. Bij de foto’s die Jessie deelt op haar Instagram van haar jongere jaren hoort een heftig verhaal. Jessie vertelt namelijk dat ze tijdens deze fase naar Istanbul verhuisde voor modellenwerk. Hier belandde ze in een modellenhuis met dertien meiden. Alles leek erg mooi maar Jessie vertelt dat haar baas nog wel eens vervelende opmerkingen kon maken en grensoverschrijdend gedrag vertoonde. Gelukkig was Jessie stoer genoeg om voor zichzelf op te komen. Dit hielp om de vervelende baas op zijn plaats te zetten. Op de foto’s zien we Jessie in allerlei verschillende outfits en looks, zo ook met mega veel make-up en haar blonde haren flink in de krul. Tegenwoordig kennen we Jessie meer als een vrouw met weinig poespas.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Lees ook: Video: Jessie Jazz Vuijk deelt schokkend nieuws: “Ik ben alcoholist”

Jessie Jazz kijkt ook positief terug

Het leventje voor de achttienjarige Jessie Jazz Vuijk als model in Istanbul was dus behoorlijk pittig. In het tweede deel van haar verhaal vertelt Jessie dat ze uiteindelijk drie maanden lang is gebleven. In deze maanden maakte ze de meest bizarre situaties mee, zo werd Jessie tijdens een tv-show Jessie Cats genoemd en moest ze hele vreemde outfits aan. Uiteindelijk werd het Jessie teveel door de hele lange dagen en het feit dat haar baas het grootse deel van het geld in zijn eigen zak stook. Jessie Jazz heeft zelfs moeten liegen over de reden dat ze naar huis moest en toen liet de vervelende baas haar pas gaan. Het klinkt dus als een vrij heftige ervaring maar Jessie deelt dat ze het vooral heeft ervaren als een groot avontuur.

Jessie Jazz vroeger

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!