Rondje Forum 28/8: Hannelore Zwitserlood, Loiza Lamers, Bo de Munk en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood in latex, Loiza Lamers in een ander strak pakkie, Bo de Munk is 22 geworden en Jessie Jazz Vuijk laat alles zien.

Hannelore Zwitserlood

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood trok tijdens een van de uitzendingen van Radio 538 een latex pakje aan. Ja, je leest het goed. En ja: er zijn nog beelden van ook!

Loiza Lamers

Nog zo’n dame die een strak zwart pakje aantrok, was model Loiza Lamers. Loiza’s pakje moge dan niet van latex zijn, hij doet in ieder geval zeker niet onder voor die van Hannelore!

Bo de Munk

Bo de Munk, dochter van Danny de Munk, is inmiddels alweer 22 lentes jong. Dat vierde ze met een kiekje van haar twee enorme opblaasbalonnen!

Jessie Jazz Vuijk

Tot slot: voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk! Jessie trok, voor wat we vermoeden een fotoshoot voor een nieuw hip drankje, alles uit (de kast). Ja echt. Kijk zelf maar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!