Rondje Forum 28/8: Hannelore Zwitserlood, Loiza Lamers, Bo de Munk en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood in latex, Loiza Lamers in een ander strak pakkie, Bo de Munk is 22 geworden en Jessie Jazz Vuijk laat alles zien.

Hannelore Zwitserlood

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood trok tijdens een van de uitzendingen van Radio 538 een latex pakje aan. Ja, je leest het goed. En ja: er zijn nog beelden van ook!

Loiza Lamers

Nog zo’n dame die een strak zwart pakje aantrok, was model Loiza Lamers. Loiza’s pakje moge dan niet van latex zijn, hij doet in ieder geval zeker niet onder voor die van Hannelore!

Bo de Munk

Bo de Munk, dochter van Danny de Munk, is inmiddels alweer 22 lentes jong. Dat vierde ze met een kiekje van haar twee enorme opblaasbalonnen!

Jessie Jazz Vuijk

Tot slot: voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk! Jessie trok, voor wat we vermoeden een fotoshoot voor een nieuw hip drankje, alles uit (de kast). Ja echt. Kijk zelf maar.

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.