Rondje Forum 28/8: Hannelore Zwitserlood, Loiza Lamers, Bo de Munk en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood in latex, Loiza Lamers in een ander strak pakkie, Bo de Munk is 22 geworden en Jessie Jazz Vuijk laat alles zien.

Hannelore Zwitserlood

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood trok tijdens een van de uitzendingen van Radio 538 een latex pakje aan. Ja, je leest het goed. En ja: er zijn nog beelden van ook!

Loiza Lamers

Nog zo’n dame die een strak zwart pakje aantrok, was model Loiza Lamers. Loiza’s pakje moge dan niet van latex zijn, hij doet in ieder geval zeker niet onder voor die van Hannelore!

Bo de Munk

Bo de Munk, dochter van Danny de Munk, is inmiddels alweer 22 lentes jong. Dat vierde ze met een kiekje van haar twee enorme opblaasbalonnen!

Jessie Jazz Vuijk

Tot slot: voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk! Jessie trok, voor wat we vermoeden een fotoshoot voor een nieuw hip drankje, alles uit (de kast). Ja echt. Kijk zelf maar.

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten