Rondje Forum 28/8: Hannelore Zwitserlood, Loiza Lamers, Bo de Munk en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood in latex, Loiza Lamers in een ander strak pakkie, Bo de Munk is 22 geworden en Jessie Jazz Vuijk laat alles zien.

Hannelore Zwitserlood

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood trok tijdens een van de uitzendingen van Radio 538 een latex pakje aan. Ja, je leest het goed. En ja: er zijn nog beelden van ook!

Loiza Lamers

Nog zo’n dame die een strak zwart pakje aantrok, was model Loiza Lamers. Loiza’s pakje moge dan niet van latex zijn, hij doet in ieder geval zeker niet onder voor die van Hannelore!

Bo de Munk

Bo de Munk, dochter van Danny de Munk, is inmiddels alweer 22 lentes jong. Dat vierde ze met een kiekje van haar twee enorme opblaasbalonnen!

Jessie Jazz Vuijk

Tot slot: voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk! Jessie trok, voor wat we vermoeden een fotoshoot voor een nieuw hip drankje, alles uit (de kast). Ja echt. Kijk zelf maar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.