Video: Je kunt dwars door het topje van Kim Feenstra heen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kim Feenstra laat haar volgers watertanden met dit niets verhullende kanten setje! 

Dat Kim Feenstra graag met haar overheerlijke figuur pronkt is reeds bekend. En voor goede reden ook! Het is natuurlijk logisch dat zo’n schoonheid het liefst in zo weinig mogelijk kleding rondloopt. Het zou verboden moeten zijn om zo’n lijf verborgen te houden! Vandaar dat we ook allemaal heel blij zijn met deze recente post. Kim verwent ons wel vaker met close-up shots van haar lijf, maar in zo veel detail zien we het niet vaak!

Kim Feenstra verwent fans met verleidelijk filmpje in doorzichtig topje

Zo mochten we recent genieten van Kim Feenstra in een werkelijk niets verhullend topje. En daar viel echt flink wat te smullen! Dat Kim een lijf heeft om van te watertanden, dat wisten we natuurlijk al. De beeldschone brunette is niets voor niets een supermodel! Maar om er in deze onverhulde glorie van haar schoonheid te mogen genieten? Dat is toch wel echt een cadeautje. Kim verscheen namelijk in een volledig doorzichtig topje op beeld. Zo leek ze zich klaar te maken om zich om te kleden, maar was wellicht vergeten dat ze nog in haar onderkleding rondhuppelde! Het kán haast niet de bedoeling zijn dat Kim in dit setje op camera zou verschijnen! Want Kim mag dan geen geheimen hebben voor haar fans, zo weinig aan de verbeelding overlaten is toch wel next-level! Bekijk het zelf hier.

Kim Feenstra pronkt met enorme assets in nietsverhullend topje

Want het was ook meteen duidelijk dat Kim Feenstra geen kleding aanheeft onder het gedurfde topje! Dat wist het dunne stofje echt niet te verbergen. Zo mogen we van Kim genieten terwijl ze in verleidelijk met haar heupen zwaait in het filmpje. Maar hierbij laat ze wellicht meer aan fans zien dan de bedoeling was. Niet alleen is het kanten topje namelijk zo goed als doorzichtig, het is ook nog eens een luchtig stofje dat écht niet op z’n plek blijft zitten. En ja, dan zijn die zwoele moves toch iets onthullender dan bedoeld! Kim maakte haar fans namelijk helemaal wild met deze beelden van haar enorme assets. Werkelijk, we mogen echt van haar volle glorie genieten! De kers op de taart is namelijk dat het niets verhullende topje ook nog eens een duizelingwekkend diepe inkijk heeft. Daar kan je toch niet van wegkijken?

Kim Feenstra laat alles zien in loeistrak latex

Maar als je dacht dat Kim Feenstra in kanten onderkleding al bloedheet is, wacht maar totdat je de rest van het filmpje ziet. Kim geeft haar fans namelijk de genadeklap door zichzelf helemaal in strak latex te draperen. En dat loeistrakke setje laat echt alles zien! Waar we namelijk in het begin van het filmpje mogen smullen van Kim’s voorste assets, pronkt ze in de rest van de beelden vooral van achteren. Zo laat ze precies zien waarvoor ze al die lange dagen in de sportschool maakt! En oh, wat een resultaten. Het loeistrakke latex vormt zich namelijk perfect naar haar en laat daarbij niets aan de verbeelding over. En wij snappen volledig waarom. Want zo’n verdient het om in alle detail getoond te worden! Wat ons betreft mag het latex laagje er ook nog wel af. Wij krijgen van Kim namelijk echt geen genoeg!

Instagram Kim Feenstra zet fans in vuur en vlam

Dat Kim Feenstra vastbesloten lijkt haar fans helemaal gek te maken is wel duidelijk op Instagram. Dit heerlijke filmpje is namelijk verre van de enige! Zo mogen we regelmatig genieten van Kim in al haar glorie. Dat is na het zien van enkel de laatste posts al duidelijk! Geloof ons maar, de Instagram van Kim is zéker het bekijken waard. Al kan het niet anders dan dat je daar al van overtuigd bent. Na het zien van deze beelden is natuurlijk iedereen groot fan van Kim! Bekijk haar Instagram hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!