Home Nieuws Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Roxy Dekker heeft een aantal dagen geleden een nieuw nummer uitgebracht. Deze stond binnen een paar uur al op nummer één in de top 50 Nederland van Spotify. Veel bekende rappers en zangers in Nederland vonden het nummer ook geweldig. Nu heeft ze ook de videoclip uitgebracht en deze sluit perfect aan bij het nummer en waar het over gaat. In deze video heeft Roxy gekozen voor een interessante outfit. Het lijkt wel alsof ze een oud werkpak aan heeft. Ze heeft namelijk een chique, maar wel veel te groot maatpak aan. Ook zit er natuurlijk een stropdas bij, maar die is ook veel te groot! Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link. 

Roxy Dekker

Heeft Roxy Dekker een relatie met Koen van Heest

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Roxy een relatie zou hebben met Koen van Heest. Koen is bekend van het grote YouTube-kanaal De Bankzitters. Daarnaast heeft hij ook een eigen YouTube-kanaal met meer dan 700.000 abonnees. De twee zouden al een aantal keer samen gespot zijn. Ook roddelkoningin Yvonne Coldeweijer bevestigen dit. Toch hebben de twee er zelf nog niks over vertelt naar de buitenwereld. Wel reageren ze onder elkaars video’s en foto’s op TikTok en Instagram. Ze zijn hun fans dus een beetje voor de gek aan het houden.

Meer zien van Roxy Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Roxy de leukste beelden van de interessante dingen die ze meemaakt in haar  zangcarrière. Daarnaast geeft ze je ook een kijkje in haar leven. Ze plaatst de meest prachtige foto’s van zichzelf, die de mannen doen watertanden. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten