Video: Jan de Hoop maakt huilende Toine van Peperstraten belachelijk tijdens laatste Ontbijtnieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor Jan de Hoop zit zijn tijd op de Nederlandse televisie er alweer op. Maar hij kon het niet laten een steek te geven aan een collega.

Het was voor Jan de Hoop de allerlaatste keer dat hij het RTL Ontbijtnieuws mocht presenteren. En dat betekent het einde van een tijdperk. Een wel legendarisch tijdperk, aangezien Jan voor velen een groot inspiratiebron is. Hij kon het dan ook niet laten om heel even een traantje te laten tijdens zijn emotionele laatste uitzending. Alleen dat deed hem wel heel erg sterk denken aan een andere presentator en zijn afscheid. En Jan kon het niet laten dat toch even te benoemen.

Lees ook: Video: Merel Ek pest Johan Derksen met afwijkende mening tijdens Vandaag Inside

Jan maakt een emotioneel afscheid na lange carrière

Met een trillende stem baant Jan zich een weg door een lange lijst mensen waarvan hij toch echt het gevoel heeft dat hij ze eventjes in het zonnetje moet zetten. Er ontstaat alleen een klein probleem halverwege, namelijk dat Jan een klein beetje emotioneel begint te worden. Gelukkig ziet Jan er nog wel de humor van in en hij vergelijkt zich maar even meteen met Toine van Peperstraten, die na zijn afscheid bij NOS Studio Sport. “Dit is nog erger dan het afscheid van Toine van Peperstraten”, grapt Jan nog, waarna iedereen natuurlijk dubbel ligt van het lachen.

Hoe ging dat ook alweer met Toine?

Voor als het na al die tijd is weggezakt, wees niet getreurd, want de beelden zijn er nog. Toine van Peperstraten is inmiddels opnieuw door Jan de Hoop een klein beetje op de hak genomen, maar dat heeft hij een klein beetje aan zichzelf te danken. De mannen van VI maakten er nog de meest treffende analyse over. Toen Toine wegging bij NOS Studio Sport werd het hem allemaal eventjes te veel. Voor de mannen van VI aanleiding om eens lekker ouderwets te lachen.

Toine maakt het naar omstandigheden goed

Gelukkig is er met de opmerking van Jan in zijn laatste uitzending geen kwaad bloed gezet. Toine kan er juist wel een beetje om lachen. Dat laat hij dan ook op social media weten. Toine vindt het juist wel grappig, de opmerking van Jan. Maar hij plaatst er wel een kanttekening bij. Het is namelijk nog net niet zo goed als zijn eigen afscheid. Toine redt zich er nog mooi uit.

Jan zoekt contact met zijn trouwe kijkers

Na de uitzending gaat Jan nog heel even op Instagram om al zijn trouwe kijkers nog een laatste keer te bedanken voor hun tijd en moeite, voordat Jan daadwerkelijk achter de geraniums plaatsneemt. Jan heeft genoeg zelfspot voor tien en houdt dan ook wel van een grapje tussendoor. Daar heeft hij de komende tijd dan ook genoeg tijd voor, want hij hoeft niet langer elke dag vroeg op te staan voor zijn programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.