Video: Merel Ek pest Johan Derksen met afwijkende mening tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek lijkt af en toe speciale instructies te krijgen in Vandaag Inside. Johan Derksen trapt er elke keer weer in!

Merel Ek heeft haar plekje aan de bar bij Vandaag Inside veroverd! Als de politiek verslaggeefster aanwezig is, kan je altijd rekenen op een clash tussen de blondine en Johan Derksen. Merel laat graag weten dat ze aanwezig is in de studio. Gelukkig heeft ze ook een microfoontje gekregen, zodat ze elk moment in kan breken. Het lijkt soms zelfs alsof ze ook nog een oortje heeft waardoor ze precies weet wanneer ze moet bijspringen met wat commentaar op vooral Johan Derksen. Altijd als Merel aanwezig is, kan je rekenen op een conflict tussen de twee. Zou dat allemaal gespeeld zijn, of verschilt het duo daadwerkelijk altijd van mening?

Merel Ek zit klaar voor commentaar bij Vandaag Inside

De jonge politiek commentator van SBS 6 is gelukkig altijd te bereiken voor de programmamakers van VI. Erg handig als ze weer eens een vlijmscherpe discussie nodig denken te hebben. Daarvoor kunnen ze andere gasten niet benaderen, want die zijn nog wat schuw en bang voor Johan. Die laatste heeft een sterke mening waar menig tafelheer- of dame liever niet tegen ingaat. Maar Merel kan niet wachten om keer op keer nieuw onderwerpen te bespreken met de bromsnor, en dan precies de andere kant op te gaan. Zou het voor haar ook een soort uitlaatklep zijn? Lekker aan de bar zitten en wachten totdat ze los mag gaan op Johan?

Johan speelt spelletjes met Merel Ek

Ook Johan zelf speelt graag spelletjes met de aanwezige gasten. Wanneer hij ziet dat Merel weer op de lijst van genodigden staat kan ook hij niet wachten tot er maar iets van politiek voorbij komt om te bespreken. Vanuit zijn ooghoek ziet hij Merel al zitten en dan is het een kwestie van een bijzondere mening doordrukken en afwachten tot de gretige blondine toehapt.

Merel Ek moet oppassen

Merel plaagt Johan dus maar al graag. Nu is weer te zien in het bovenstaande fragment dat ze  al haar energie de gehele uitzending heeft opgespaard en keihard de aanval inzet. Natuurlijk net niet hard genoeg om het ego van de oude, fragiele Johan te beschadigen. Het gaat allemaal op een plagerige manier, zodat ook Johan nog terug wil komen de volgende keer als Merel er ook is. ‘daar ben ik het dus niet mee eens’, zegt ze met een plagerig toontje. En de toon is weer gezet.

Sprakeloze Merel Ek lijnrecht tegenover Johan

Johan Derksen, die het spelletje goed kent en maar al te graag meespeelt met Merel, reageert meteen: “Pas op hè!”. Dat is meestal zijn commentaar op Merel als ze te ver gaat. Maar die laatste luistert eigenlijk enkel naar de programmamakers en niet naar Johan zelf. Ze weet dat ze min of meer een vaste stoel heeft aan de bar en deze geeft de commentator niet snel op. Gelukkig maar, want ook wij zien haar en haar mening graag voorbij komen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!