Video: Jade Anna stuitert op en neer tijdens hardloopsessie in sporttopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet heeft een erg aantrekkelijk . Maar ze sport dan ook elke week om dat zo te houden. Kijk maar mee!

Het verleidelijke van Jade Anna stuitert op en neer

De knappe blondine Jade Anna heeft maar weer eens een stukje gesport. Hardlopend ging ze door de bossen heen en natuurlijk moest daar ook een kort filmpje van komen. Ze moet natuurlijk wel haar volgers blijven motiveren om hun best te doen. En dat ging eigenlijk best goed. Het filmpje van Jade Anna was niet alleen motiverend, maar ook nog eens heel erg spannend om naar te kijken. De knappe blondine had namelijk een erg strak sportpakje aan, maar bij elke beweging ging haar verleidelijk op en neer. Al haar prachtige vrouwelijke vormen stuiterden op beeld. En dat is natuurlijk best bijzonder om te zien.

Lees ook: Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Jade Anna lacht lief naar volgers

Even lijkt het erop dat Jade Anna het zwaar heeft tijdens haar stukje joggen, maar dan kijkt ze zwoel in de camera en verandert haar vermoeide blik in een prachtige lach. Jade Anna heeft duidelijk plezier in het sporten en dat mag iedereen zien. De knappe influencer laat met haar filmpje maar weer gelijk zien hoe leuk het kan zijn om te sporten. Daarmee motiveert ze hopelijk een hoop mensen om hetzelfde te gaan doen als de knappe influencer. Jade Anna maakt met haar vrolijke video’s iedereen een stukje blijer op een zomerse dag. En dat is natuurlijk best een hoop waard.

Ook Jade Anna heeft verkoeling nodig

Als je zo heet bent als Jade Anna, en er dan ook nog eens 4 kilometer bij gaat rennen, dan heb je absoluut verkoeling nodig. De knappe influencer zoekt de verkoeling op door eventjes de supermarkt in te lopen. De airco daar doet wonderen. Wel zal het waarschijnlijk voor een hoop ophef gezorgd hebben. De knappe Jade Anna wordt natuurlijk al gauw nagekeken door menig persoon. Dat is ook wel logisch, want de aantrekkelijke dame heeft een ontzettend mooi . En daarom zijn er zat mensen die natuurlijk even willen genieten daarvan en een kijkje komen nemen. Ze kan ook niet te lang in de lokale supermarkt rondlopen, want voor je het weet verspreidt dat nieuwtje zich door heel de stad en vraagt iedereen straks in de rij bij de kassa om een selfie.
Jade Anna van Vliet deelt hele galerij aan foto’s

De knappe influencer besluit dat ze eventjes haar hele galerij aan foto’s deelt met haar volgers. Dat is natuurlijk wel lief van de knappe dame. Zo hebben haar volgers gelijk een update over haar leven te pakken. Natuurlijk staan de foto’s van Jade Anna aan het hardlopen er ook bij. Verder is het een mooie greep uit het leven van de influencer, waarbij ze regelmatig in een hele mooie outfit te zien is. Dat staat natuurlijk wel goed op het lijf van de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'