Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes! 

geposeerd kiekje van Jade in !

In de achtertuin van Gio, onder de stralende zon, vinden we Jade Anna. Gehuld in haar meest flatterende ligt ze verleidelijk op een kleedje te poseren voor de camera. Met een brede glimlach kijkt ze recht in de lens en weet ze haar volgers te betoveren. Haar Instagram-feed is ontploft met hartjes en jaloerse reacties. Maar laten we eerlijk zijn, Jade Anna heeft het gewoon in zich om te stralen, waar ze ook is! Ze weet precies hoe ze die ene hoek moet vinden waar haar zonovergoten teint op zijn best uitkomt en haar perfect geordende strandaccessoires haar Instagram-esthetiek naar een hoger niveau tillen. Terwijl Jade Anna daar ligt, genietend van het zonnetje en de aandacht van haar volgers, kan niemand ontkennen dat ze een ware meesteres is in het verleiden van de camera! Nu maar hopen dat Gio haar af en toe wat zonnebrandcrème komt brengen, zodat ze niet verandert in een tomaat met .

Lees ook: Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging
Kleine recap van Jade Anna in Ibiza

Oh, Jade Anna in Ibiza, het kan niet anders dan een avontuur zijn! Ze heeft haar volgers meegenomen op een reis vol zonovergoten dagen en nachten vol feestvreugde. Haar Instagram-feed staat vol met een reeks betoverende foto’s die ons allemaal doen verlangen naar een eigen tripje naar het feesteiland. Natuurlijk zijn er die verleidelijke kiekjes van Jade Anna zelf, waarbij ze haar stralende lach combineert met een perfecte beachy look. Ze lijkt wel rechtstreeks uit een modetijdschrift te zijn gestapt! Maar het zijn niet alleen haar eigen foto’s die indruk maken. De adembenemende omgeving van Ibiza dient als het perfecte decor voor Jade Anna’s reis. Van idyllische stranden met azuurblauw water tot schilderachtige zonsondergangen die je hart doen smelten, elke foto vertelt een verhaal van schoonheid en sereniteit. En laten we vooral het lekkere eten niet vergeten! Jade Anna deelt foto’s van de meest kleurrijke en smaakvolle gerechten die ze op het eiland heeft ontdekt. Van verse zeevruchten tot heerlijke tapas, haar smaakpapillen hebben duidelijk een feestje gevierd.
Jade Anna is het festivalseizoen begonnen!

Het festivalseizoen is officieel begonnen en Jade Anna is er helemaal klaar voor! Ze deelt een waanzinnige video vol met fragmenten van haar festivalavontuur! Van de voorbereidingen tot het feesten zelf en alles daartussenin. De video begint met Jade Anna die thuis haar festivaloutfit samenstelt. Ze staat voor haar kledingkast, omringd door kleurrijke outfits en schitterende accessoires. Haar ogen glinsteren van opwinding terwijl ze de perfecte look uitkiest. Daarna springen we naar het festivalterrein, waar Jade Anna samen met haar vrienden danst en geniet van de aanstekelijke muziek. De camera vangt de uitbundige sfeer, de confetti die door de lucht vliegt en de lachende gezichten om haar heen.Na het festival volgt een reeks foto’s waarop Jade Anna met een grote glimlach terugkijkt op haar avontuur. Ze heeft nieuwe vrienden gemaakt, onvergetelijke herinneringen opgedaan en haar liefde voor muziek en feesten gevierd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!