Video: Jade Anna duwt zich suf in zeer strak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is weer lekker aan het ploeteren in de sportschool! De blondine geeft alles wat ze heeft in dit wel héél strakke broekje..

Jade Anna lijkt haar levensstijl helemaal om te hebben gegooid! De blondine is iedere dag wel in de sportschool te vinden en is hard aan het ploeteren om de beste versie van zichzelf te worden. In hoeverre de blondine nóg beter kan worden dan dat ze al is, weten we niet. Echter lijkt haar nieuwe hobby toch écht hier te liggen, en deelt ze deze gym-avonturen dan ook al te graag met haar loyale volgers. En de foto’s die daaruit komen, liegen er niet om. Hiervoor trekt ze dan ook de strakste broekjes aan..

Hevig zwetende Jade Anna heeft moeite met gewichten

Nu Jade Anna zich helemaal thuis voelt in het gymwereldje, probeert ze ook haar volgers te overtuigen om naar de sportschool te gaan. De blondine doet dit bijna iedere dag door middel van een verleidelijke video waarin we Jade zelf zien ploeteren. Als je deze video’s ziet, wil je in één keer wel heel graag naar de sportschool. Vooral het strakke sportbroekje van de blondine liegt er niet om. Jade draagt een donkergroene, uiterst strakke sportlegging. Terwijl ze deze outfit toont aan haar volgers besluit ze te gaan liggen op de ‘benchpress’. Even een reminder voor de dames onder ons; “Girls don’t forget to train upperbody“. Waar Jade normaal gesproken haar sterke benen en achterste aanpakt, besluit ze nu dus om ook haar bovenlijf wat spierpijn te bezorgen. Terwijl de blondine aan het bankdrukken is lijkt ze er tóch nog flink wat moeite mee te hebben. Terwijl Jade minimale hulp krijgt lukt het d’r eindelijk tóch om die stang met een sneltreinvaart omhoog te duwen. Echter lijkt de blondine nu wel héél uitgeput te zijn..

Lees ook: Video: Jade Anna neemt wel heel vreemde poses aan in dit strakke shirtje

Jade Anna toont achterste in uiterst opvallend groene broek

Jade Anna traint natuurlijk voor een mooier , maar of dat überhaupt nog mogelijk is voor de blondine, is nog maar de vraag. Ze heeft natuurlijk al een goddelijk waarmee ze zeer gezegend is. Deze toont de blondine uiteraard regelmatig met haar volgers, en die halen er dan ook maar al te veel plezier uit. Dit keer is het weer raak, want Jade poseert nog een keer innig voor de camera. De blondine heeft dit keer een opvallende broek aangetrokken. Jade draagt een strakke broek die kikkergroen is. Terwijl ze verschillende poses aanneemt lijkt er één pose toch écht de favoriet te zijn. Haar achterste komt hierin perfect naar voren en na het zien van deze kiekjes vraag je je af waarom de blondine überhaupt nog naar de sportschool gaat. Jade heeft toch al een prachtig ? Sommige meiden moeten hier jaren voor trainen..

Lees ook: Foto: Uitdagend geklede Jade Anna gaat héél diep in de sportschool

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...