Video: Jade Anna neemt wel heel vreemde poses aan in dit strakke shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige influencer Jade Anna maakt de meest uitzonderlijke foto’s, maar deze poses slaan toch echt wel alles. 

Jade Anna heeft super strak truitje aangetrokken

De knappe blondine maakt regelmatig foto’s en video’s voor haar volgers en fans, maar deze keer heeft ze toch echt wel iets bijzonders bedacht. Zo kan je haar zien schitteren in de video met een ontzettend strak topje aan. Jade Anna lijkt helemaal tevreden in haar strakke outfit. Ze geeft er ook nog een paar leuke poses bij. Maar de poses die Jade Anna laat zien, zorgen er toch wel voor dat je een klein beetje betoverd raakt door haar charme. Eerst gooit Jade Anna verleidelijk haar been naar achter om vervolgens met getuite lipjes een ‘peace sign’ te geven. En dat ziet er best wel heel erg leuk uit.

Lees ook: Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

Jada Anna verleidt mannen met haar heerlijke poses

De prachtige influencer weet alle mannen in haar feed wel enorm te verleiden met haar leuke video. De poses die Jade Anna doet zijn genoeg om elke man stapelgek te maken. Combineer dat met het strakke truitje, waardoor je dus nog meer meekrijgt van het geweldige van de influencer, en het resultaat is een video waar elke man het warm van krijgt. Jade Anna lijkt zich in de video ook zeer vermaakt te hebben, dus hopelijk zorgt dat ervoor dat ze in de toekomst meer van dit soort video’s gaat maken en delen. Dat zou namelijk de werkweek echt wel een stuk leuker maken, met een dansende Jade Anna tussendoor.
Prachtige influencer kan overal mooie foto’s maken

Of Jade Anna nu buiten poseert of in de lift van haar pand staat, overal kan de knappe blondine verleidelijke foto’s maken. Het is een bijzonder talent dat Jade Anna de afgelopen jaren ontwikkelt heeft. wel handig, want zolang je een camera mee hebt kan je dus overal content schieten. Jade Anna zorgt er wel voor dat de foto’s en video’s die gemaakt worden er goed uit zien. Dat doet ze natuurlijk door haar charmes in de strijd te gooien en de ene verrukkelijke houding na de ander aan te nemen. Op die manier weet Jade Anna de aandacht goed vast te houden.
Jade Anna laat zich van haar beste kant zien

Er zijn veel goede dingen te benoemen aan Jade Anna, maar haar kadetjes zijn toch wel een van de betere dingen. De knappe influencer weet dit ook wel en dus doet ze soms extra haar best om die op de foto te zetten. Daardoor kan je als volger ook een beetje meegenieten. Jade Anna laat zich van haar meest verleidelijke kant zien. En dat gaat de blondine uiterst goed af. Elke foto die ze maakt is nog mooier dan de vorige. Het valt dus te hopen dat Jade Anna zich van haar beste kant blijft laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!