Video: Is Jade Anna ineens zwanger van haar ex Gio Latooy?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Officieel mogen ze dan uit elkaar zijn, er is nog genoeg te doen rondom het stel Jade Anna en Gio Latooy. Een zeer betrouwbare bron meldt nu zelfs dat Jade Anna zwanger zou zijn van de YouTuber!

Toen ze begin december bekend maakten uit elkaar te gaan, was dat groot nieuws. Jade Anna en Gio Latooy waren misschien wel het bekendste YouTube-koppel van ons land en ineens hield het op. Toch lijkt dat nu niet helemaal zo te zitten.

Gio Latooy en Jade Anna doen het weer samen

In verschillende video’s lieten de ex-lovers weten dat ze op een goede manier uit elkaar gegaan waren, ze waren elkaar dankbaar voor de bijzondere tijd en konden nog altijd samen door één deur. Dat ze dat ook nog deden, bleek onlangs toen een foto verscheen van de twee samen in een auto. Toen die auto vervolgens ook nog eens midden in de nacht gespot werd bij het huis van Jade Anna, was de rekensom makkelijk te maken. Officieel lieten zowel de YouTuber als de influencer er niks over los. Maar stil bleef het niet.

Jade Anna zwanger van kindje met Gio Latooy

Verschillende media trokken hun conclusies over het stel, waaronder het zeer betrouwbare Roddelpraat. Hoewel het programma van Jan Roos en Dennis Schouten vaak niet serieus lijkt, zijn ze op het gebied van Jade Anna en Gio Latooy meestal de eersten die groot nieuws weten te brengen. Zo stonden ze vooraan met het nieuws dat Jade en Gio uit elkaar gingen, en anderhalve maand later weer, toen ze toch nog samen bleken te zijn. Nu weten ze te melden dat Jade Anna zwanger zou zijn van een kind, en Gio zou de vader zijn! Roddelpraat is tot nu toe foutloos geweest in hun berichtgeving, dus het lijkt echt zo te zijn. Maar was het stel dan wel uit elkaar? Of is het allemaal een slimme marketingtruc van Gio? De video over de break-up kreeg meer dan twee keer zoveel views als zijn normale filmpjes, en een babyfilmpje zou dat misschien nog wel toppen!

Jade Anna vergeet shirt aan te trekken voor fotoshoot

Ze ziet er natuurlijk geweldig uit, en dat wil Jade Anna haar volgers maar wat graag laten zien. Daarom deelt ze regelmatig foto’s in de strakste pakjes en kortste jurkjes. Haar volgers genieten er enorm van. Onlangs deelde ze echter een plaatje waarop wat lijkt te missen. Jade Anna deelt een foto voor haar auto, ze staat op het punt om te vertrekken. Maar het zonnetje schijnt, dus eerst even een mooi kiekje schieten. Wat echter opvalt is dat Jade helemaal geen shirt aan lijkt te hebben. Ze draagt een bomber jack, maar daaronder héél weinig. De oplettende volger ziet echter dat het gaat om een heel kort topje. Dat moet toch koud zijn Jade, zo in het voorjaar? Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, zeggen we dan maar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!