Huh? Jade Anna lijkt op deze foto ineens weer samen met Gio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is al weer een poosje uit tussen Jade Anna en Youtuber Gio Latooy. Toch lijken de twee nu weer samen door deze foto.

Jade Anna weer innig gespot met ex Gio Latooy

De break-up van Jade Anna van Vliet en Gio Latooy is één van de vele spraakmakende break-ups tussen influencers van de afgelopen tijd. De twee zijn altijd al veel in de media verschenen vanwege hun spraakmakende relatie. Zo is Gio Latooy ondertussen vierentwintig jaar en Jade Anna is net achttien geworden. De twee kregen al een relatie toen Jade nog geen achttien was, wat veel mensen een groot probleem vonden. Zo werd de blondine uitgemaakt voor iemand die achter het vermogen van Gio Latooy aanzat en niet met hem samen was voor de liefde. Toch hebben de twee ongeveer anderhalf jaar een relatie gehad en Jade is zelfs bij Gio zijn villa ingetrokken. Nu is het sinds een aantal maanden uit, maar er blijven maar controversiële foto’s van de twee komen. Zo ook onderstaande foto waar het ex-koppel samen in de auto zit. Zouden ze dan toch weer samen zijn?

Jade Anna weer samen gespot met ex Gio Latooy

Jade Anna showt zichzelf volledig in spiegel

Ondertussen is Jade Anna zelf ook harstikke bekend in Nederland en ze heeft Gio Latooy zijn geld dus helemaal niet nodig. De blondine liet een aantal weken geleden zelfs weten helemaal zelf een huis te hebben gekocht. Naar verwachting zal ze daar rond het begin van de zomer volledig intrekken. Momenteel woont Jade weer thuis nadat haar relatie uitging. Toch lijkt het er wederom sterk op dat Jade weer bij Gio is geweest door onderstaande video. Jade laat namelijk haar oude kamer zien.  Het is onduidelijk of dit in haar ouderlijk huis is of dat ze haar oude kamer bij Gio bedoelt. Wel ziet Jade er erg goed uit met een strakke grijze broek, een strak grijs shirtje en een paardenstaart. Jade is zelf ook verrast door het feit dat ze een skinny jeans aanheeft. Vaak draagt de influencer namelijk hele wijde broeken. Misschien is dit een teken dat strakke broeken weer in beginnen te raken, en het zou zomaar kunnen dat iedereen er binnenkort in rond loopt.

Lees ook: Foto: Beeldschone Jade Anna geniet van zichzelf in nietsverhullend sportpakje 

Jade Anna gaat vermoedelijk op vakantie met ex

Het stopt maar niet met alle speculaties over Jade Anna en ex vriend Gio Latooy. De fans van beide Youtubers zijn zo geïnteresseerd in hun leven dat ze alles tot op de voet volgen. Natuurlijk ook niet heel gek, sinds Gio en Jade Anna beide hun leven vloggen en vastleggen op YouTube. Dit keer denken fans dat Jade samen met Gio naar Dubai op vakantie gaat. Zo plaatste de blondine onderstaande video met de tekst dat ze over twee weken weer teruggaat. In de reacties gaat het helemaal los over dat Jade gegarandeerd samen met Gio naar Dubai gaat. De fans van de twee zijn hier heilig van overtuigd. Er ontstaan meerdere discussies in de reactie over het feit dat Jade zelf mag bedenken met wie ze op vakantie gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.