Video: Iris Enthoven deelt Expeditie Robinson-geheimen in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven weet wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet krijgen. Deze nieuwe beelden kun je weer van smullen.

Iris Enthoven bereid zich voor op Expeditie Robinson

Onlangs werd bekend dat Iris Enthoven te zien is in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Om hieraan mee te doen moeten de deelnemers verschillende tests, vaccinaties en voorbereidingen ondergaan. Zo krijgen de deelnemers verschillende cursussen zoals, leren vuur maken, leren knopen leggen en zwemles. Naast deze cursussen moeten Iris ook een medische test ondergaan. Hierin is ze te zien op een hometrainer waarbij ze verschillende meetapparatuur op zich bevestigd gekregen heeft. Op deze beelden is Iris te zien in sexy laag uitgesneden sportbeha. Naast de beelden op de hometrainer is Iris ook te zien in de gym waar ze zichzelf voorbereid door te stretchen en te trainen. Door te trainen probeert ze haar kracht en conditie te verbeteren om zo ready te zijn voor het Robinson avontuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven vraagt om tips

Om haarzelf zo goed mogelijk voor te bereiden heeft Iris stiekem oud-deelnemer Niek Roozen om verschillende tips gevraagd. Hij heeft haar geholpen met het leren van knopen leggen en het maken van vuur. Dit alles om zo goed mogelijk voor de dag te komen in het programma. Tijdens de voorbereidingen mag je niks tegen je vrienden en familie zeggen dat vond Iris wel lastig. Zo is dan ook te zien dat Iris emotioneel wordt op het moment dat ze het wel mocht vertellen. Daarnaast moest ze natuurlijk ook goed vooruit werken omdat ze van te voren niet weet hoelang ze weg is.

Iris Enthoven geniet in Zandvoort

Van Iris is bekend dat ze een groot racefanaat is. Daarom was ze net zoals vele andere Bekende Nederlanders ook aanwezig in Zandvoort tijdens de Dutch Grand Prix. Ze was hier op uitnodiging van Red Bull Nederland en had zo dus ook toegang tot verschillende pitboxen en andere mooie plekken op het circuit. Ze begint deze fotoreeks dan ook vol trots met een foto samen met Max Verstappen. Hier zullen veel mensen jaloers op zijn. Vervolgens is te zien hoe ze samen met andere influencers op verschillende plekken op het circuit een mooie tijd beleeft. Ook is te zien hoe ze door verschillende media geïnterviewd wordt over de Formule 1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven viert Jubileum podcast

Samen met collega influencers Sophie Milzink en Nina Warink maakt iris wekelijks een podcast waar ze verschillende onderwerpen bespreken. Deze podcast bestond recentelijk 1 jaar, om dit te vieren hadden de dames besloten een fotoshoot te doen. Op de geposte foto is Iris dan ook te zien in een sexy spijkertopje dat weinig aan de verbeelding over laat. Genieten! Hieruit blijkt wel weer dat Iris niet bang is om te laten zien wat ze in huis heeft. Naast iris zien de andere 2 dames er ook prachtig uit op deze foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vrouwmibo (@vrouwmibo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.