Video: Irene Schouten laat zien met wie ze na intense training het bed induikt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten deelt een spannend geheim met de wereld. Ze laat namelijk zien met wie ze na de training in bed duikt!

Knappe schaatsster deelt beelden uit bed

Irene Schouten houdt er wel van om de spanning er een beetje in te houden. Dus besluit ze om maar eens te laten zien aan haar volgers met wie ze elke dag na haar trainingen het bed in duikt. Dat doet ze door middel van een spannend filmpje. Eerst zie je Irene trainen en vervolgens duikt ze toch echt haar bed in met… haar laptop. Helaas, Irene Schouten slaapt gewoon alleen vannacht. Maar dat geeft haar nog wel tijd om even een aantal dingen door te nemen en tot rust te komen voordat de training in de ochtend weer van start gaat. Door lekker alleen te slapen neemt Irene ook de rust die ze verdient.

Lees ook: Foto: Schaatsster Irene Schouten laat prachtige bergtoppen zien
Irene Schouten bereidt zich voor op intense wedstrijden

Momenteel is de knappe blondine aanwezig in Tenerife om te trainen op grote hoogtes. De knappe schaatsster is zich daarmee aan het voorbereiden op de belangrijke wedstrijden van het aankomend seizoen. Je kan als schaatsster ook moeilijk stil blijven zitten. Je moet er ten alle tijden voor zorgen dat je in absolute topvorm blijft. En dat is dan ook wat Irene met dit trainingskamp aan het doen is. Je ziet het ook wel aan de video, haar training is vrij intensief. Als ze dit elke dag zo vol houdt, dan kan het haast niet anders of Irene wint al haar races het aankomend seizoen. Aan de mentaliteit zal het in ieder geval niet liggen. Irene is helemaal klaar om de winst te pakken.
Irene Schouten net terug van welverdiende vakantie

De knappe schaatsster is wel net terug van haar welverdiende vakantie. Je moet als topsporter natuurlijk wel goed de balans bewaren tussen sporten en ontspanning. Een vakantie is dus af en toe hard nodig en kan net zoveel voor een sporter betekenen als een strak trainingsschema. Aan de foto’s te zien heeft Irene het enorm naar haar zin gehad op vakantie. En dat is mooi, want dat betekent dat ze goed uitgerust terug is gekomen om haar wedstrijden te kunnen doen.
Met de zon op haar gezicht begint Irene aan haar training

In de vroege ochtend, wanneer de zon op haar gezicht staat, begint Irene Schouten aan haar training. En die bevalt toch wel erg goed. Ze geeft alles wat ze in zich heeft. Dat is de enige manier waarop Irene weet te trainen. Ze maakt tussendoor nog even snel een selfie voor de mensen thuis. En die foto ziet er natuurlijk ontzettend mooi uit. Leuke foto’s maken en hard trainen, het zijn de twee dingen waar Irene Schouten ontzettend goed in is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!