Video: Insluiper Sylvana IJsselmuiden gaat plat op haar buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden had een klein ongemak. Gelukkig denkt zij altijd in oplossingen. Ze heeft een erg flexibel karakter. En hiernaast ook een flexibel .

Sylvana zat vol schaamte te kijken naar haar nieuwe werkplek toen ze erachter kwam dat de sleutel uit haar broek was verdwenen. Na de schaamte kwam gelukkig Sylvana haar zelfvertrouwen volledig terug. Zo kennen we haar maar al te goed. De Syl die je kent is ook wel een beetje baldadig. Ze keek goed om zich heen en toen ze vaststelde dat niemand keek besloot de brave Syl de inbreker uit te hangen. Het is niet helemaal haar expertise, maar Syl lijkt ook dit gewoon goed te kunnen. Het inbreken gaat haar goed af. Dat kan onder meer door haar flexibiliteit en perfect passende vormen. Als een puzzelstukje past ze onder het hek door en inbreker IJsselmuiden is binnen. Nu nog de sleutel terugvinden natuurlijk. En beginnen met haar echte werk.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden kruipt over de vloer in kort broekje

Sylvana is altijd plichtsgetrouw

De plicht roept, laat de trouwe presentatrice weten in het filmpje. Dan is Syl er als de kippen bij. Tenminste, als ze naar binnen kan. Voor haar nieuwste presenteerklus lijkt een ambulance werkplaats haar nieuwe eindbestemming. Maar nog voordat ze goed ingewerkt kan worden maakt ze al een grove fout: de sleutel van de voordeur kwijtraken. Even haar buik inhouden en haar bumper fijnknijpen en Syl kan toch naar binnen komen. Waar zou ze dat geleerd hebben? Bij Dumpert? Of heeft de gluiperige blondine veel meer ervaring met dit soort illegale praktijken?

Presentatrice gaat plat 

Sylvana zelf kan er wel om lachen. Een vergeten sleutel is voor haar ook geen probleem. Vooral toen ze een gat in het hek zag. Dat zat er om onbevoegden buiten te houden, maar was niet sterk genoeg om Sylvana te weren. Maar ze heeft geen tijd om te wachten en wordt opgeroepen. De camera draait natuurlijk al en elke verloren minuut is er een teveel. Syl gaat dan maar even liggen en haar goed getrainde komt snel onder het hek door. Zouden al die dure yogalessen zich dan eindelijk uitbetalen?

Niets houdt Sylvana tegen

Een klus is een klus. Sleutel of geen sleutel. Bovendien kan ze ook niet terugkeren bij Dumpert zonder wat gefilmd te hebben. Mocht ze vast blijven hangen dan kan ze altijd schreeuwen om hulp. De ambulancedienst is toch vlakbij en die hebben vast met de brandweer ook een directe lijn. Beide zijn geen fan van inbrekers zoals Sylvana. Maar voor leuke blondines die van Formule 1 houden maken ze vast wel een uitzondering.

Sportieve Syl boekt overwinning

Syl is niet zo enthousiast aan het sporten als menig model. Wel een beetje logisch, want ze heeft meer dan alleen haar natuurlijk om in te zetten. Zo kan je naar haar luisteren in haar Formule 1 podcast en ze presenteert programma’s over van alles. Bij haar talenten komen nu ook nog ambulancebroeder en inbreker bij. Dit multitalent heeft dus nu al ruim voldoende op haar cv staan om overal aan de slag te kunnen, ondanks dat haar carrière net pas gestart is. Toch wordt aangeraden maar de legale carrière-opties aan te houden. Die leveren uiteindelijk het meeste op natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.