Foto: Sylvana IJsselmuiden kruipt over de vloer in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ligt daar op de grond? Charmant is anders, maar daar maakt Sylvana IJsselmuiden zich geen zorgen om…

Sylvana IJsselmuiden is kennelijk niet bang om zichzelf voor schut te zetten op het internet. De Dumpert-presentatrice deelde onlangs namelijk een foto waarop ze over de grond lijkt te kruipen. Wat was de blondine allemaal aan het doen op dit gekke kiekje?

Sylvana IJsselmuiden ligt op haar buik

Sylvana IJsselmuiden is dus te zien in een wel heel rare foto. De blondine zet het volgende op Instagram; “Erg oncharmant, maar in mijn natuurlijke habitat“. De meest charmante foto is het inderdaad niet, Sylvana. Maar dat neemt niet weg dat het een geinige foto is, waar de meeste mensen de lol wel van in kunnen zien. Op de foto is namelijk te zien hoe Sylvana over de grond aan het kruipen is, in een kort broekje. Wie precies wil weten wat Sylvana allemaal aan het uitspoken is, doet er goed aan de aankomende aflevering van Dumpertreeten te bekijken. Ze lijkt op de foto namelijk in de studio van dit programma te liggen.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden heeft kritiek op ‘versnellingspook’ van Lewis Hamilton

Sylvana IJsselmuiden kust zus

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een opvallend kiekje via Instagram. De blondine blijkt namelijk helemaal niet vies te zijn van het eigen geslacht, ondanks dat ze hetero is. Op deze foto is namelijk te zien hoe ze een andere dame op de mond kust. Op het eerste gezicht lijkt dit heel onwennig, omdat het Sylvana is. Maar nu blijkt het dat dit niet zomaar iemand is, die Sylvana op de mond pakt, maar dat het gewoon d’r zus is! Geen coming-out dus, voor Sylvana, maar gewoon echte zussenliefde. En het is niet alleen de zus van de blondine, ook nog eens haar beste vriendin! “Pure liefde bij elkaar weer onverwachts zien na lange tijd. Beste vriendin en zus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is enorm sportief

Sylvana IJsselmuiden gaat sportief het weekend in! Zo deelt de blonde presentatrice een lacherige video via Instagram. Op deze video is te zien hoe ze aan het sprinten is op een loopband, met een glas wijn in d’r hand. Maar het grappige van de video is, dat Sylvana eigenlijk helemaal niet aan het sprinten is. De blondine heeft gewoon een andere video in de onderste helft van de video geplakt, waarin het lijkt alsof ze aan het rennen en bewegen is. In haar hemdje staat ze op de loopband en rent ze zich suf. Maar niet heus..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.