Foto: Sylvana IJsselmuiden kruipt over de vloer in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ligt daar op de grond? Charmant is anders, maar daar maakt Sylvana IJsselmuiden zich geen zorgen om…

Sylvana IJsselmuiden is kennelijk niet bang om zichzelf voor schut te zetten op het internet. De Dumpert-presentatrice deelde onlangs namelijk een foto waarop ze over de grond lijkt te kruipen. Wat was de blondine allemaal aan het doen op dit gekke kiekje?

Sylvana IJsselmuiden ligt op haar buik

Sylvana IJsselmuiden is dus te zien in een wel heel rare foto. De blondine zet het volgende op Instagram; “Erg oncharmant, maar in mijn natuurlijke habitat“. De meest charmante foto is het inderdaad niet, Sylvana. Maar dat neemt niet weg dat het een geinige foto is, waar de meeste mensen de lol wel van in kunnen zien. Op de foto is namelijk te zien hoe Sylvana over de grond aan het kruipen is, in een kort broekje. Wie precies wil weten wat Sylvana allemaal aan het uitspoken is, doet er goed aan de aankomende aflevering van Dumpertreeten te bekijken. Ze lijkt op de foto namelijk in de studio van dit programma te liggen.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden heeft kritiek op ‘versnellingspook’ van Lewis Hamilton

Sylvana IJsselmuiden kust zus

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een opvallend kiekje via Instagram. De blondine blijkt namelijk helemaal niet vies te zijn van het eigen geslacht, ondanks dat ze hetero is. Op deze foto is namelijk te zien hoe ze een andere dame op de mond kust. Op het eerste gezicht lijkt dit heel onwennig, omdat het Sylvana is. Maar nu blijkt het dat dit niet zomaar iemand is, die Sylvana op de mond pakt, maar dat het gewoon d’r zus is! Geen coming-out dus, voor Sylvana, maar gewoon echte zussenliefde. En het is niet alleen de zus van de blondine, ook nog eens haar beste vriendin! “Pure liefde bij elkaar weer onverwachts zien na lange tijd. Beste vriendin en zus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is enorm sportief

Sylvana IJsselmuiden gaat sportief het weekend in! Zo deelt de blonde presentatrice een lacherige video via Instagram. Op deze video is te zien hoe ze aan het sprinten is op een loopband, met een glas wijn in d’r hand. Maar het grappige van de video is, dat Sylvana eigenlijk helemaal niet aan het sprinten is. De blondine heeft gewoon een andere video in de onderste helft van de video geplakt, waarin het lijkt alsof ze aan het rennen en bewegen is. In haar hemdje staat ze op de loopband en rent ze zich suf. Maar niet heus..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...

Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Vandaag Inside gaat een flinke uitdaging aan. Het programma besluit daarom om kijkcijferkanon Heleen van Royen weer uit te nodigen...