Video: Hysterische Noortje Herlaar schreeuwt het uit bij The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel Nederland heeft weer genoten van The Passion, en in het bijzonder van Noortje Herlaar, die Maria mocht spelen. Op het einde van de uitzending sloeg de sfeer echter volledig om, en ging de emotionele zangeres helemaal los!

The Passion 2022 was een succes! We hebben kunnen zien hoe onder andere Soy Kroon en Noortje Herlaar schitterde als Jezus en Maria, Dennis Weening als Judas, Thomas Cammaert als Petrus, Sabri Saad El Hamus als Pilatus en Kim-Lian van der Meij als Maria Magdalena. Met zijn 26 jaar was Soy Kroon de jongste Jezus ooit. En het publiek was enthousiast over zijn optreden. Ook musicalzangeres Noortje Herlaar kon op veel complimenten rekenen. Al zijn de meningen verdeeld over haar laatste optreden van de avond. Noortje Herlaar schreeuwde werkelijk heel Doetinchem bij elkaar..

Noortje Herlaar hevig geëmotioneerd tijdens The Passion

Richting het einde van The Passion konden we zien hoe Soy Kroon en Noortje Herlaar, oftewel Jezus en Maria het nummer ‘Afscheid’ zongen. Dee twee deden dit in vorm van een duet, waarin Jezus meegenomen werd door politie. Maria stond toe te kijken terwijl ze het nummer richting elkaar zongen. Wanneer Jezus definitief ingerekend wordt begon Noortje het als Maria uit te schreeuwen. Noortje had duidelijk de instructie gekregen om een tikkeltje hysterisch te worden, dus schreeuwde ze alles bij elkaar. Ook zat ze naderhand nog lang door te jammeren nadat Jezus al weg was gereden. Was dit optreden te hysterisch en overdreven, of juist mooi, en perfect geacteerd? Als het aan de kijker ligt, is het optie twee. De reacties onder de video zijn buitengewoon positief. “Wat passen deze twee goed bij elkaar zeg! Dit zijn de perfecte Jezus en Maria! Kippenvel!“, “Beste stuk van The Passion“.

Lees ook: Kim-Lian doet ordinair dansje achter de schermen bij The Passion

Ook Dennis Weening heeft een gouden keeltje

Wie dacht dat Dennis Weening alleen maar een beetje kon presenteren voor bekende programma’s heeft het mis. De presentator liet onlangs bij The Passion ook zien wat voor gouden strot hij eigengelijk heeft. Met nummers als Leg Het Dan Maar Neer Bij Mij en Alles Komt Goed schitterde hij in hartje Doetinchem. De kijkers waren onder de indruk van Dennis zijn zang-kunsten en wilde alleen maar meer en meer van de presentator zijn gouden keeltje horen. Moet Dennis Weening meer gaan doen met deze prachtige stem? Volgens de kijkers wel; “Goed gedaan hoor Dennis“. Kortom, de kijkers waren dolenthousiast om de zangkunsten van de presentator. Al eerder zagen we presentatoren zingen, bijvoorbeeld Jeroen van Koningsbrugge. Deze bleek ook een gouden stem te hebben, en schitterde dus ook in The Passion. Met nummers als Wit Licht wist hij toen ook al het publiek te verrassen met zijn performance.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.