Kim-Lian doet ordinair dansje achter de schermen bij The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Kim-Lian van der Meij een ondeugende kant heeft weten we. Dat ze achter de schermen bij The Passion een ongepast dansje doet is dus niet echt verrassend. Dat ze de hele cast en crew meekrijgt met haar gewaagde moves is wél opvallend!

Kim-Lian doet wild dansje bij The Passion

Kim-Lian van der Meij is altijd creatief en staat open voor alles, of het nou een deelname is aan Wie is de mol, of in dit geval een rol in The Passion. Uiteraard kan er niet alleen maar serieus worden gerepeteerd en hebben alle crewleden soms even pauze nodig. Daarom besloot actrice Jasmine Sender om een dansje in het leven te roepen. De actrice ging alle mensen die bij The Passion werken langs en iedereen moest en zal er aan geloven. Dus ook Kim-Lian. We zien Kim-Lian en de anderen eerst rustig bezig en dan plots omdraaien en rustig met hun achterwerk richting de grond bewegen. Zelfs de mensen die het eten verzorgen doen mee aan het dansje. Kim-Lian schrijft bij de post: “Lol. Hou hier zo van”. Kim-Lian is behoorlijk losjes in haar heupen, dus misschien kan ze vaker dansfilmpjes opnemen voor haar volgers? Het ziet er in ieder geval wel uit alsof het enorm gezellig is bij The Passion.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Kim-Lian deelt beelden achter de schermen van The Passion

Kim-Lian van der Meij deelt met haar volgers een exclusief filmpje van de scenes achter de schermen van hoe het er aan toe gaat bij The Passion. The Passion is een Nederlands Bijbel verhaal in een moderne versie. Elk jaar wordt het in een andere stad opgenomen en dit jaar vind de twaalfde editie plaats in Doetinchem. Elk jaar wordt het programma tijdens witte donderdag rechtstreeks uitgezonden op televisie. Kim-Lian speelt Maria Magdalena , een volgeling van Jezus. Tijdens de beelden achter de schermen vertelt één van de acteurs dat de opnames een soort havo 5 kamp gevoel geven want je gaat echt een bubbel met elkaar in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Kim-Lian krijgt bijzonder drankje

Kim-Lian is natuurlijk enorm moe van alle opnames voor The Passion. Gelukkig zorgt het team goed voor alle crewleden en is er ook tijd voor fijne ontspanning na het draaien en oefenen. Daarom ging Kim-Lian even lekker na borrelen met haar collega’s nadat ze 30 afleveringen 50/50 heeft gedraaid deze week. In het restaurant stond Kim-Lian een erg aangename verassing te wachten: een wijnglas met haar naam erop. Het klinkt bijna als een eng toeval want Kim-Lian is niet een heel veel voorkomende naam. Misschien zijn de eigenaren stiekem mega fan van de actrice? Kim-Lian schrijft er zelf over: “Het feit dat ze achter de bar een glas met mijn naam hebben klaar staan vind ik dubieus… maar stiekem wél leuk”

Lees ook: FOTO: Kim-Lian speelt met slijm in bevlekt pak

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.