Video: Hobbelende Puck Moonen laat zich van achteren filmen tijdens lekker ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is weer keihard aan het trainen voor het nieuwe wielrenseizoen. Haar volgers laat ze genieten met een heerlijk achteraanzicht. 

De beeldschone Puck Moonen is weer hard onderweg om topfit te worden. Tijdens een lekker ritje kunnen haar volgers genieten van een prachtig achteraanzicht. De hobbelende weg maakt het alleen maar leuker om naar te kijken.

Puck Moonen gaat sneller dan het licht

Het wordt in Nederland steeds kouder en kouder. Puck Moonen heeft helemaal geen zin om in deze kou te gaan trainen. Ze heeft daarom maar besloten om naar het wat warmere Spanje te vertrekken. Hier heeft ze gelijk de fiets tevoorschijn getoverd en klaargemaakt voor een lekker ritje. Haar volgers kunnen tijdens het hele ritje mee genieten met een prachtig achteraanzicht. Eerst moest ze met veel moeite de berg beklimmen. Eenmaal bij de top aangekomen zet ze de afdaling in. In een heerlijk wielrenpakje gaat ze razendsnel naar beneden. Eén voor één haalt ze de andere wielrenners in. Op een gegeven moment bukt ze helemaal voorover en begint de snelheid echt op te lopen. Niet alleen Puck Moonen haar hartslag stijgt op dit moment, maar bij haar volgers ook. Wanneer ze voorover buigt komen haar rondingen enorm goed uit de verf. De hartslag begint spontaan te stijgen bij dit heerlijke kiekje.
Sappige Puck Moonen staat in superstrak pakje in de keuken

Na een zware rit is het even tijd om bij te komen. Er is geen betere manier om bij te komen dan met een lekker bakje koffie. Met een superstrak pakje staat Puck Moonen een lekker bakje koffie te maken. Ze heeft geen zin om eerst naar haar kamer te gaan om zich om te kleden. Haar volgers vinden dit helemaal niet erg. In haar wielrenpakje ziet ze er namelijk schitterend uit. Met een grote glimlach op haar gezicht zie je dat ze het naar haar zin heeft in Spanje. Even Nederland ontsnappen is zeker geen straf en Puck Moonen weet dat. Naast haar mooie glimlach mag ook haar achterwerk er weer zijn. Het wielrenpakje laat namelijk weinig aan de verbeelding over. Het is weer genieten geblazen!

Zwetende Puck Moonen heeft het zwaar met deze flinke jongen

Spanje is niet  zo vlak als Nederland. De vele gebergten in Spanje zijn ook de reden waarom Puck Moonen hiernaartoe is gekomen. Doordat ze in Nederland zo weinig kan oefenen met hoogte verschil heeft ze het verschrikkelijk zwaar met deze flinke jongen. Met trillende beentjes doet ze haar uiterste best om naar boven te komen. De tocht is dan ook heel zwaar, maar het uitzicht is om van te watertanden. Wanneer je aan de top komt wordt je in ieder geval beloond met een geweldig uitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.