Video: Hijgende Maan de Steenwinkel gaat helemaal los achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel deelt een paar zweterige beelden via Instagram. De zangeres gaat helemaal los, en haar geluk lijkt niet meer op te kunnen..

Maan de Steenwinkel zweet erop los in de nieuwe video die de zangeres plaatst via Instagram. En dat is niet zonder reden, want Maan is helemaal in extase! Ze zit te springen, te dansen en te hijgen. Maar wat is nou de reden van dit geluk van de zangeres? Dat legt ze allemaal uit in de video. Voorlopig blijft Maan nog even dansen en hijgen, voor het zover is..

Wilde Maan de Steenwinkel springt hijgend in het rond

Op de video die Maan de Steenwinkel via Instagram plaatst is te zien hoe ze wild in het rond aan het springen is. Terwijl ze aan het zweten is, is de wilde zangeres volledig in extase. Maar wat is de reden voor dit dolle dansje van Maan? Nou, Maan de Steenwinkel had officieel de laatste repetitie voor haar show in de Ziggo Dome. En zo te zien, kan ze niet wachten om het te presenteren aan haar fans. Zelf, is ze in ieder geval blij met het eindresultaat. Al springend en hijgend zet ze het volgende in d’r story; “Vandaag laatste repetitie gehad en t wordt zo LEIP VET!! Jullie horen niet wat ik nu in m’n ears hoor, maar het ’t is om te gillen, zo goed“. Ook deelt Maan erna nog een video van allerlei achtergronddansers, die losgaan op de muziek. Het belooft een spetterende show te worden om niet snel te vergeten, als we Maan moeten geloven. Zelf kan ze in ieder geval niet wachten om voor een volle Ziggo Dome te staan. 16 december is het zover!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel belandt zoenend op de grond onder beste vriendinnen

Maan de Steenwinkel deelt wilde en kletsnatte foto’s

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een stel kiekjes van een opvallende fotoshoot die ze had gehouden. Samen met haar hartsvriendinnen Luna, Levine en Emma was Maan wild te zien. De vier lijken even alle remmen los te hebben gelaten tijdens deze pikante shoot, en de exemplaren lijken dan ook zeker in de smaak te vallen. Op de eerste foto zien we de vier vriendinnen, zittend op de grond. Emma en Levine liggen er kletsnat bij terwijl Luna en Maan zowaar aan het zoenen zijn. Op foto twee gooit Maan de beentjes in de lucht, foto drie schreeuwt ze het uit en zo vervolgt deze wilde fotoshoot. Het is duidelijk dat de zangeres een nieuwe fase van haar leven ingaat! Echter lijken haar fans en volgers het allemaal iets minder te kunnen waarderen; “What in the Madonna is this“, “Jammer dat deze artiest ook weer zichzelf te buiten gaat, en net zoals diverse andere popsterren ook als een ongeremde troela verdere bekendheid wilt“, “Niet mooi zulke foto’s, jammer“. Echter lijkt Maan zich hier niet veel van aan te trekken. De zangeres wilt gewoon een beetje leven! En aan deze foto’s te zien is dat ook zeker hetgeen wat ze goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?