Foto: Maan de Steenwinkel belandt zoenend op de grond onder beste vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel lijkt in haar wilde periode te zitten. De zangeres deelt zowaar een , zoenende foto met haar vriendinnen..

Maan de Steenwinkel lijkt helemaal in haar wilde fase te zitten. De zangeres brengt steeds pikantere foto’s naar buiten, haar videoclips worden wilder en nú deelt Maan een wél héél foto. Met niemand minder dan haar eigen hartsvriendinnen. Zal er dan tóch iets meer spelen tussen de vier, dan alleen vriendschap?

Maan de Steenwinkel zoenend op stapel met ‘besties’

Die wilde fase van Maan de Steenwinkel, lijkt ze zeker in stand te willen houden. Zeker na het zien van de laatste Instagram-post, van de zangeres. Op dit kiekje is te zien hoe Maan samen met haar beste vriendinnen, Emma, Luna en Levine aan het poseren is. Alleen de manier waarop de vier vriendinnen poseren, is uiterst opvallend. Die wilde fase van Maan is nog lang niet voorbij, want de vriendinnen liggen intiem op elkaar, terwijl Maan en Luna aan het zoenen zijn. Het is duidelijk dat de vriendinnen de tijd van hun leven hebben, en dat graag aan de buitenwereld laten zien. En nog te bedenken, dat er na deze foto nog zes anderen volgen. Vol genot en plezier poseren de dames in een cabrio, en met de beentjes omhoog in de auto. Ook genieten we nog van een kiekje waarin Maan de buik van een vriendin aanraakt, en tot slot de zangeres die haar troeven heeft afgeplakt. Deze zweterige fotoshoot maakt in ieder geval een hoop los, bij de vriendinnen-groep.

Lees ook: Foto: Wild dansende Maan de Steenwinkel puilt uit piepklein topje

Wilde Maan de Steenwinkel heeft grote mijlpaal te vieren

Maan de Steenwinkel gaat dus niet alleen qua gedrag ontzettend lekker, maar qua streams en luisteraars van haar muziek gaat het misschien wel nóg beter. Maan is tenslotte één van Nederland’s bekendste zangeressen, maar dat ze er zó ver bovenuit steekt, had niemand verwacht. Onlangs mocht de zangeres namelijk een platina plaat in ontvangst nemen, voor haar album ‘Leven’.

‘Leven’ meer dan 100 miljoen keer gedraaid

Haar nieuwe album is ontzettend succesvol! Het album heeft al 100 miljoen streams bereikt, dus had Maan uiteraard wat te vieren. Je hoort het goed ja, 100 miljoen. En dat Maan hiervan mag genieten, wist ze gelukkig zelf ook maar al te goed. Want de foto die ze met de plaat op Instagram zet, haalt de wilde fase in de zangeres weer helemaal naar boven. Maan zit dan wel op de fiets, maar omdat ze deze plaat krijgt uitgereikt, straalt natuurlijk de blijdschap van haar gezicht af. Bijtend op haar lip, lachend wijst ze naar de plaat. Maan kan het zelf nog niet eens geloven! “ALBUM DIK VET PLATINA BABII“. Ook verwijst ze nog even naar haar grootste show ooit; “TOT IN DE ZIGGO DOME!!“. Maan gaat ontzettend lekker, en dat weet ze zelf ook!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel wordt stiekem begluurd in los jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.