Foto: Maan de Steenwinkel belandt zoenend op de grond onder beste vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel lijkt in haar wilde periode te zitten. De zangeres deelt zowaar een , zoenende foto met haar vriendinnen..

Maan de Steenwinkel lijkt helemaal in haar wilde fase te zitten. De zangeres brengt steeds pikantere foto’s naar buiten, haar videoclips worden wilder en nú deelt Maan een wél héél foto. Met niemand minder dan haar eigen hartsvriendinnen. Zal er dan tóch iets meer spelen tussen de vier, dan alleen vriendschap?

Maan de Steenwinkel zoenend op stapel met ‘besties’

Die wilde fase van Maan de Steenwinkel, lijkt ze zeker in stand te willen houden. Zeker na het zien van de laatste Instagram-post, van de zangeres. Op dit kiekje is te zien hoe Maan samen met haar beste vriendinnen, Emma, Luna en Levine aan het poseren is. Alleen de manier waarop de vier vriendinnen poseren, is uiterst opvallend. Die wilde fase van Maan is nog lang niet voorbij, want de vriendinnen liggen op elkaar, terwijl Maan en Luna aan het zoenen zijn. Het is duidelijk dat de vriendinnen de tijd van hun leven hebben, en dat graag aan de buitenwereld laten zien. En nog te bedenken, dat er na deze foto nog zes anderen volgen. Vol genot en plezier poseren de dames in een cabrio, en met de beentjes omhoog in de auto. Ook genieten we nog van een kiekje waarin Maan de buik van een vriendin aanraakt, en tot slot de zangeres die haar troeven heeft afgeplakt. Deze zweterige fotoshoot maakt in ieder geval een hoop los, bij de vriendinnen-groep.

Lees ook: Foto: Wild dansende Maan de Steenwinkel puilt uit piepklein topje

Wilde Maan de Steenwinkel heeft grote mijlpaal te vieren

Maan de Steenwinkel gaat dus niet alleen qua gedrag ontzettend lekker, maar qua streams en luisteraars van haar muziek gaat het misschien wel nóg beter. Maan is tenslotte één van Nederland’s bekendste zangeressen, maar dat ze er zó ver bovenuit steekt, had niemand verwacht. Onlangs mocht de zangeres namelijk een platina plaat in ontvangst nemen, voor haar album ‘Leven’.

‘Leven’ meer dan 100 miljoen keer gedraaid

Haar nieuwe album is ontzettend succesvol! Het album heeft al 100 miljoen streams bereikt, dus had Maan uiteraard wat te vieren. Je hoort het goed ja, 100 miljoen. En dat Maan hiervan mag genieten, wist ze gelukkig zelf ook maar al te goed. Want de foto die ze met de plaat op Instagram zet, haalt de wilde fase in de zangeres weer helemaal naar boven. Maan zit dan wel op de fiets, maar omdat ze deze plaat krijgt uitgereikt, straalt natuurlijk de blijdschap van haar gezicht af. Bijtend op haar lip, lachend wijst ze naar de plaat. Maan kan het zelf nog niet eens geloven! “ALBUM DIK VET PLATINA BABII“. Ook verwijst ze nog even naar haar grootste show ooit; “TOT IN DE ZIGGO DOME!!“. Maan gaat ontzettend lekker, en dat weet ze zelf ook!

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel wordt stiekem begluurd in los jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.