Video: Hijgende Jutta Leerdam laat lijf zien na flinke inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam laat zien hoe ze alles geeft tijdens een flinke inspanning. Het resultaat is een strak lijf na deze pittige sessie.

Jutta Leerdam laat zichzelf goed zien voor training

Het nieuwe schaatsseizoen staat stiekem al snel weer om de hoek voor schaatsster Jutta Leerdam. Dat betekent dat ze weer volle bak aan het trainen is om zo fit mogelijk te zijn voor de beste resultaten. Het is geen verassing dat Jutta dit jaar weer minstens net zo goed wil scoren als vorig jaar. Waarschijnlijk wil de blondine zelfs nóg betere tijden neerzetten. Nu is Jutta heel druk bezig met schaatsen, maar ook met haar nieuwe liefde Jake Paul. Voor hem is ze nu ook regelmatig te vinden in Amerika, waar ze dan samen sporten. Het ziet er namelijk uit alsof Jutta hartstikke fit is op onderstaande video waar ze zichzelf uitgebreid van boven filmt. Jutta schrijft ‘before’ bij de foto dus dat betekent dat er iets te wachten staat..

Jutta Leerdam gaat tot het gaatje tijdens training

Het was voor Jutta Leerdam weer tijd voor een test moment voor haar longen en algehele fitheid. Dit betekende dat Jutta al haar energie op een fiets moest uiten, om zo alles te meten. Hiervoor krijgt Jutta een spannend kapje om haar mond en hoofd gebonden. Vervolgens moet Jutta keihard trappen en als sportvrouw die ze is, heeft ze natuurlijk de drang om haar tijd van vorige keer flink te verbeteren. En dat is gelukkig ook helemaal goed gekomen, dus dat belooft veel voor het nieuwe seizoen. Wel ziet Jutta Leerdam er helemaal uitgeput uit na dit half uur.

Jutta Leerdam straalt op zomerse foto’s

De knappe Jutta Leerdam is niet alleen goed in sporten en poseren voor foto’s, maar ze kan ook nog eens goed koken. De blondine is natuurlijk al jaren hartstikke druk bezig met haar lichaam en daar hoort gezonde voeding ook bij. Gelukkig weet Jutta waarschijnlijk ook wel hoe ze kan genieten van lekkere dingen met de juiste voedingswaarden voor haar lichaam. Daarom heeft ze lekkere pannenkoeken gemaakt als een late brunch. Met deze pannenkoeken poseert Jutta Leerdam uitgebreid met een brede lach op haar gezicht. Ook heeft ze een mooi wit jurkje aangetrokken met een open rug die enkel is verbonden met wat touwtjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Lees ook: Video: Jake Paul geniet van flinke joekels van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam valt bijna in het water na stuntelactie

Het is wel duidelijk dat Jutta Leerdam prachtig woont in het Friese Heerenveen. Waarschijnlijk is onderstaande video daar opgenomen, waar ze lekker aan het genieten is. Zo is de blondine aan het spelen op het water met haar supbord en peddel. Toch is het misschien niet zo een super goed idee om te gaan suppen in een witte jurk die er nog erg schoon en nieuw uitziet. Zo is de kans dat je in het water valt natuurlijk erg groot. Dat blijkt maar weer doordat het ook letterlijk bijna fout gaat. Gelukkig is Jutta haar vriend Jake Paul er om haar op te vangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.