Video: Jake Paul geniet van flinke joekels van Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Jutta Leerdam is heel even niet zo blij met haar vriendje Jake Paul, maar die is gewoon enorm aan het genieten. 

De verleidelijke schaatsster Jutta Leerdam wordt bijzonder op film gezet

Er is weer een nieuwe video online van Jutta Leerdam en die ziet er toch weer apart uit. De knappe dame is bezig met haar oefeningen in de sportschool wanneer  ze plotseling een groot gewicht op de grond gooit. Maar achter haar is stiekem iemand een filmpje aan het maken. Het is haar vriendje Jake Paul. Hij richt de camera op zichzelf en steekt zijn duim omhoog. De YouTuber en boxer is duidelijk aan het genieten van het moment. En kan je het hem kwalijk nemen? Hij mag namelijk staren naar het achterste van Jutta Leerdam. Daar dromen de meeste mannen alleen maar van. Jutta Leerdam is alleen een beetje gefrustreerd. Maar daar redt Jake zich wel uit. Als hij weer een avondje lief doet, dan is het stel weer helemaal in orde. Daarbij vermaakt hij zich te veel om zich nu nog druk te maken. Dat komt later wel.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam knalt uit haar jurkje dankzij enorme achterbumper

Jutta Leerdam heeft prachtige kadetjes op mooie video

De aantrekkelijke blondine heeft een heel erg mooi gevormde achterkant. En dat kunnen weinig mensen ontkennen. Haar eigen vriendje vond het zo mooi dat hij er wel een video van moest maken. Nu is Jake ook gewoon ontzettend trots op het feit dat hij Jutta aan de haak heeft geslagen en hij mag daar ook best een beetje trots op zijn. Er zijn namelijk veel mannen die de knappe blondine met haar prachtige kadetjes hebben geprobeerd te versieren. Maar tot nu toe waren ze allemaal onsuccesvol. Maar Jake Paul kreeg het voor elkaar om in een positie te komen dat hij elke nacht tegen de prachtig gevormde schaatsster aan mag kruipen.
Jutta Leerdam geniet van zonnig ontbijtje

De aantrekkelijke blondine is ook nog even heerlijk aan het genieten van een zonnig ontbijtje. Ze heeft pannenkoeken voor zichzelf gemaakt. Waarschijnlijk ook bedoeld om Jake Paul een beetje kennis te laten maken met de typische Nederlandse keuken. Want pannenkoeken zijn toch wel zo’n gerecht dat elke Nederlander voorgeschoteld krijgt. Jutta geniet van haar maaltje in een prachtige witte jurk. Als dat maar goed gaat. Er komt namelijk best makkelijk een vlekje op zo’n jurk. En dat zou zonde zijn. Dan moet Jutta het prachtige kledingstuk namelijk helemaal uit doen. En dat wil natuurlijk niemand.

Jutta Leerdam blijft vrolijk video’s delen

De aantrekkelijke blondine blijft de komende tijd gewoon vrolijk door gaan met het delen van foto’s en video’s. De video’s van haar en Jake samen lijken zeer goed te scoren en dus loont het om zoveel mogelijk foto’s te maken als ze samen zijn. De knappe blondine begint langzaam steeds meer een fulltime influencer te worden met haar spannende foto’s en video’s. Haar volgers vinden dat overigens helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!