Video: Het is geen raadsel waarom iedereen achter Jutta Leerdam aan wil schaatsen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit is waarom elke man zijn schaatsen wil vastmaken en achter Jutta Leerdam aan wil gaan. Haar onverslaanbare charme glijdt niet alleen over het ijs, maar ook recht in de harten van fans overal ter wereld.

Jutta Leerdam zorgt voor het beste uitzicht

Er is niemand met wie men liever de schaatsbaan deelt dan met Jutta Leerdam. Jutta Leerdam is, samen met Suzanne Schulting, een van de mooiste vrouwen in de Nederlandse schaatswereld. Daar is geen twijfel over mogelijk. Misschien is ze zelfs wel de mooiste schaatste ter wereld. Haar fel blonde haar, juicy lippen en waanzinnige vormen onderscheiden haar van de gemiddelde schaatsster. Elke schaatsliefhebber kijkt graag met extra bewondering naar Jutta. Al kijkt ook een leek met veel attentie als ze aan het schaatsen is. Het gaat hierbij alleen niet zozeer om haar schaatskwaliteiten. Hieronder is een story te zien van Jutta, waarin een hele grote groep schaatsers achter haar schaatst. Dit gebeurt natuurlijk niet zonder een achterliggende gedachte. Het tempo wordt enorm opgevoerd om te kunnen genieten van een heerlijk, mals uitzicht.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat alles stuiteren tijdens hete workout

Jutta Leerdam gaat weer schitteren de komende maanden

De hete blondine uit ‘s-Gravenzande is ondertussen alweer hard aan het trainen voor het nieuwe schaatsseizoen. Dat betekent uiteraard dat Jutta weer te bewonderen is op de buis, wat een flinke dosis kijkplezier oplevert bij de mannelijke kijker. Met al 6 gouden medailles op zak zal Jutta haar best doen om haar prijzenkast nog meer te vullen. Welke manier je ook kiest om naar Jutta Leerdam te kijken, op haar 24e straalt ze opmerkelijke volwassenheid uit. Het lijkt zelfs alsof volwassenheid diep geworteld zit in haar karakter. Meerdere seizoenen schaatst ze al met een ongekende vastberadenheid en verzamelt ze de ene prijs na de andere. Haar buitengewone talenten, capaciteiten en natuurlijk haar pluspunten voorspellen dat ze nog vele jaren de absolute ster van de langebaanschaatswereld zal blijven. Bovendien slaagt ze erin om alle bijkomende drukte van het leven als publieke figuur te scheiden van haar voornaamste focus: een schitterende schaatsster zijn.
Jutta Leerdam en Jake Paul zullen elkaar moeten missen

Alle voorbereidingen rondom het nieuwe schaatsseizoen vereisen de volle focus voor Jutta. Wanneer het aankomt op het winnen van prijzen moet er natuurlijk intensief worden getraind. Bovendien reist een professionele schaatsster de hele wereld over voor haar wedstrijden. Topsport gaat voor alles. Voor Jutta’s vriendje Jake Paul, wie kent hem niet, zal dit minder leuk zijn. De tortelduifjes zullen elkaar zo nu en dan voor een erg lange tijd moeten gaan missen. Natuurlijk leven beide bekendheden een heel verschillend leven en zijn ze gewend om voor een bepaalde tijd elkaar te moeten missen. Toch zal dit anders zijn in het winterseizoen, het schaatsseizoen. Het stel heeft dit namelijk nog niet samen meegemaakt. Vandaar dat de mens erg nieuwsgierig is naar hoe de relatie zich zal ontwikkelen de komende maanden. Het missen van Jutta’s verschijning, en haar bunda, is in ieder geval niet iets wat je iemand gunt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich op het ijs beminnen door vriend Jake Paul

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!