Foto: Jutta Leerdam laat zich op het ijs beminnen door vriend Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam weet met haar nieuwe foto een hoop fans wel heel erg jaloers te maken. Jaloers op haar vriendje Jake Paul, die haar intiem aanpakt.

Jake Paul bemint Jutta Leerdam op ijs

De knappe schaatsster wordt even lief behandelt door haar vriendje op het ijs. De aantrekkelijke blondine trekt haar vriendje naar zich toe en geeft hem een dikke smakkert nadat ze klaar is met haar ronde. Het stelletje ziet er zo natuurlijk wel heel erg lief uit. De knappe schaatsster en de Amerikaanse YouTuber en boxer weten elkaar goed te vinden en aan te vullen. Op het ijs vliegen de vonken er in ieder geval vanaf. Jutta weet haar fans op die manier wel weer flink jaloers te maken. Die hopen natuurlijk allemaal ooit in de voetstappen te staan van Jake Paul. Hij mag namelijk Jutta Leerdam flink beminnen.

Lees ook: Foto: Machteloze Jutta Leerdam wordt tegen de grond gewerkt door Jake Paul

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het strakke sportpakje van Jutta Leerdam

De knappe blondine heeft een aantal hele strakke en leuke pakjes tot haar beschikking. En die zijn natuurlijk ongelooflijk leuk om aan te trekken. En nog veel leuker is het om daar een mooie foto van te maken voor haar volgers. Die krijgen het namelijk ontzettend heet van die mooie plaatjes van Jutta Leerdam. Dat merk je wel als je de opmerkingen leest van de knappe sporter. De aantrekkelijke dame heeft een ongelooflijk goed gevoel voor kleding, want deze pakjes laten haar volgers meteen smelten.

Jutta Leerdam maakt graag spannende foto’s

De aantrekkelijk schaatsster weet met haar foto’s altijd wel een groot deel van haar volgers ontzettend blij te maken. Die zitten namelijk aan de lopende band te wachten op de heerlijke kiekjes van de prachtige blondine. De knappe schaatsster weet dat haar volgers intens genieten van haar heerlijke lichaam en dus is ze de moeilijkste niet en deelt ze foto’s van haar prachtige lijf uit. Daarmee maakt ze haar volgers nog even een stukje gelukkiger.

Lees ook: Video: Hijgende Jutta Leerdam laat lijf zien na flinke inspanning

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam en Jake Paul passen perfect bij elkaar

De prachtige blondine heeft wel weer de ideale partner voor zichzelf gevonden. De knappe schaatsster past namelijk perfect bij Jake Paul. Beide zijn ze ongelooflijk fanatiek. En beide houden ze wel van een feestje. Daarbij vindt Jutta Leerdam het helemaal niet erg om af en toe af te reizen naar Amerika om daar wat tijd met Jake door te brengen. De knappe blondine weet zich met haar nieuwe vriendje dus prima te vermaken. Natuurlijk zorgt ze er ook voor dat haar volgers meer dan genoeg te genieten hebben. Dat ze een vriendje heeft betekent nog niet dat Jutta Leerdam al haar volgers spontaan vergeten is. En dat merk je wel aan alle spannende foto’s die Jutta de laatste tijd heeft gedeeld online. De knappe blondine gaat daar rustig mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.