Video: Jutta Leerdam laat alles stuiteren tijdens hete workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam, onze blonde schaatskoningin met die prachtige ogen, heeft de digitale wereld weer eens op stelten gezet!

Voor wie dacht dat Instagram vol staat met alleen maar kattenfilmpjes en zonsondergangen, komt bedrogen uit. Want met de recente video van Jutta Leerdam is het platform een stuk heter geworden. Jutta, bekend van haar ongekende snelheid op het ijs, heeft haar fans getrakteerd op een heerlijke video. En die wordt enorm gewaardeerd.

Jutta Leerdam berijdt snel haar stoere apparaat

Als je dacht dat Jutta Leerdam alleen maar lekker kon glijden op het ijs, dan zit je er naast. In een strak fietspakje, waarbij haar fantastische figuur goed zichtbaar is, laat de knappe schaatsster zien dat ze ook op de fiets haar mannetje kan staan. Ze laat die fiets stuiteren van enthousiasme! Of die fiets stuitert zelf van enthousiasme, dat kan natuurlijk ook. Want bereden worden door Jutta Leerdam is natuurlijk een bron van enthousiasme. En net als je dacht dat het niet beter kon, switcht de video naar Jutta in de sportschool. Daar is de blondine bezig met gewichten heffen alsof het niets is. De knappe blondine bewijst maar weer dat ze niet alleen een natuurtalent op het ijs is, maar ook een beest in de gym.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam trekt haar sportbroekje gevaarlijk hoog op

De controversiële relatie van Jutta Leerdam

De meeste fans van Jutta Leerdam zijn nogal verbaasd over haar relatie met de Amerikaanse YouTuber en boxer Jake Paul. Maar zoals altijd lijkt Jutta de vreemde en soms vervelende opmerkingen om te zetten in pure motivatie. Jutta heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat meegemaakt. Het lijkt erop dat iedereen iets te zeggen heeft over het leven van deze Nederlandse schaatsdiva. Maar zoals een echte kampioen, laat Jutta zich niet uit het veld slaan. In plaats daarvan gebruikt ze alle aandacht als brandstof om nóg harder te trainen. En ons nóg harder te laten zien wat voor een enorm goed ze heeft. Met elke foto of video die Jutta deelt laat ze weer goed zien hoe gemotiveerd ze is en wat een harde werkster ze kan zijn.

IJs is niet het enige dat Jutta Leerdam laat smelten

In de video kan je flink genieten van Jutta’s spraakmakende uiterlijk. Haar recente prestaties op de baan en die geweldige video op Instagram, zijn wellicht een dikke vinger naar de haters en een knipoog naar haar fans. Je moet ook wel, want als je zo’n spectaculair aantrekkelijk Nederlandse vrouw bent, die ook nog eens een topsporter is, dan dan heeft iedereen een mening over je. Jutta Leerdam is niet alleen een bloedhete dame op het ijs, maar ook daarbuiten. Of het nu gaat om haar strakke pakjes op de schaatsbaan of haar spannende pakjes op Instagram, Jutta is een juweeltje om over te fantaseren. Jutta is een prachtige dame en een lust voor het oog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.