Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!

Hélène Hendriks stelt intiem lichaamsdeel tentoon

De blonde Hélène Hendriks zat gisteren bij het HLF8 aan tafel om het tv-programma te presenteren. Tijdens de uitzending haalt ze opeens twee frappante voorwerpen tevoorschijn die van Goedele Liekens zijn. Hélène vraagt aan haar wat het precies moet voorstellen wat de presentatrice in haar handen heeft. Het zijn namelijk twee rubberen speeltjes voor volwassen. In onderstaand fragment zie je waar elk speeltje voor dient! Goedele Liekens is een Belgische politica, psycholoog en specialist op het gebied van speeltjes voor volwassen. De voormalige Miss België is bekend van televisiewerk waarbij ze ongemakkelijke onderwerpen bespreekt. Ook in deze tv-uitzending van HLF8 brengt de 60-jarige de nodige ongemakkelijke onderwerpen aan bod! Hieronder zullen we verder ingaan op het onderwerp over grensoverschrijdend gedrag dat volgens Goedele niet meer in de media mag komen.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks zet haar twee kanonnen in het zonnetje tijdens live-uitzending
Goedele Liekens wordt hard aangepakt bij HLF8

Volgens Goedele Liekens is het super belangrijk dat er veel aandacht is voor een veilige werkomgeving, maar andere kant vindt ze dat gevallen van grensoverschrijdend gedrag zoals aflevering van BOOS over The Voice of Holland vooral buiten de media moeten blijven. Zaken die heel belangrijk zijn voor onze maatschappij wil Goedele dus buiten het zicht van de maatschappij behandelen. “Niemand heeft er een voordeel aan. Niet de slachtoffers of de mogelijke slachtoffers en zeker niet de mogelijke daders, dus laat ons daarmee stoppen om dat via de media te spelen. Echt, dat brengt ons tot niets, alleen maar slachtoffers.” Mevrouw Liekens vindt het verschrikkelijk voor mannen als Jack en Tom. “Een affaire die slecht afloopt: wie zijn wij om te oordelen wat er gebeurd is? Wij weten het niet.”

Lees ook: Foto: Merel Ek en Hélène Hendriks delen kusje in Vandaag Inside-studio

Hélène neemt plek over van Wilfred bij ‘Oranjezomer’

Van 3 juli tot en met 11 augustus bespreekt Hélène dagelijks om 21.30 uur op SBS6 het laatste sportnieuws in de talkshow met onder anderen Robert Doornbos, Merel Ek, Jan Mulder en Estavana Polman. Onderwerpen die besproken zullen worden, zijn onder andere F1 nieuws, de Tour de France, het WK Vrouwenvoetbal en Wimbledon in de zomer van 2023. “We zijn nog bezig met de naam en wat we inhoudelijk gaan doen”, laat Hélène aan RTL Boulevard weten. “Dat er iets komt en dat we ver zijn met de gesprekken is zeker.” De trouwe kijkers van ‘De Oranjezomer” moeten het na twee seizoenen dus zonder Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp doen. VI heeft dan een zomerstop. Hélène heeft overigens al ervaring opgedaan als presentatrice van ‘De Oranjezomer’. In de laatste week van het vorige seizoen viel zij in voor Wilfred. Met een ongelooflijk groot aantal aan kijkers. Onder haar presentatie behaalde ze namelijk met de talkshow een kijkcijferrecord van 891.000 kijkers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!