Foto: Merel Ek en Hélène Hendriks delen kusje in Vandaag Inside-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dames van Vandaag Inside maken samen een selfie waar Hélène gaat uit verf komt, maar Merel EK daarentegen staat er lekker zwoel op! 

Gênante selfie van Hélène Hendriks voor Merel Ek

Hélène Hendriks en Merel Ek maken samen een selfie aan het einde van de uitzending van Vandaag Inside. Hélène heeft de selfie op haar twitter-account geplaatst want ze staat er enigszins nog charmant op, maar Merel lijkt wel in slaap te vallen tijdens het maken van de foto. Ze staan allebei kussend op de foto met het doel om iedereen te laten weten dat ze ook van iedere kijker houden!

Hélène Hendriks en Merel Ek vormen droomteam

Je zou het niet zo snel verwachten, deze dames bij elkaar in een uitzending, maar gek genoeg werkte het duo ontzettend goed samen. Misschien is het wel een goed idee om deze verleidelijke dames vaker bij elkaar voor de camera te zetten. op die manier kunnen we al voorspellen dat de kijkcijfers van dat programma gigantisch omhoog gaan schieten. De twee blondines kunnen het ook als de camera’s uit staan nog eens goed met elkaar overweg. Misschien toch de moeite waard om beide dames samen maar een programma te geven.

Misschien zit er voor Hélène Hendriks en Merel Ek wel een podcast in het verschiet

Wat nou als de twee blondines het in eerste instantie wat kleinschaliger aanpakken? Bijvoorbeeld met een podcast? Op die manier kunnen ze de wateren goed testen en uitvogelen of ze met elkaar een programma aan durven te gaan. Met zulke sprankelende persoonlijkheden is het ook vast niet moeilijk om een zender te vinden die de uitdaging aan durft. Hélène Hendriks en Merel Ek spatten namelijk met hun berg charisma van je scherm af. Hoe sneller ze weer met elkaar mogen werken, des te beter.
Misschien is een reisprogramma wel de uitkomst

Zoals je op de foto van Merel kan zien, houdt ze er wel van om lekker in de natuur te zitten. Misschien dat het programma van Hélène Hendriks en Merel Ek dus gewoon een reisprogramma moet worden. Op die manier kan Merel haar hobby combineren met haar werk. Daarbij kunnen de twee dames als geen ander een gesprek houden, dus daar moet haast wel geweldige televisie uit voort komen. Voor nu werken de dames alleen nog maar samen op de set van VI. Natuurlijk hebben ze daar ook een ongelooflijke berg chemie, wat het erg leuk maakt om te kijken. En de foto’s achter de schermen zijn ook heel fijn om te zien. Nu is Merel Ek sowieso een hele fijne verschijning, dus daar hoeft niemand over te klagen als ze op televisie is. Als het aan ons ligt kan dat reisprogramma er dus niet snel genoeg komen. Of iets anders natuurlijk, zolang Hélène Hendriks en Merel Ek maar met elkaar op beeld mogen. Dan is iedereen namelijk helemaal tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!