Video: Hélène Hendriks zet haar twee kanonnen in het zonnetje tijdens live-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De presentatrice Hélène Hendriks zorgt voor een opmerkelijke opening van de Europa-league uitzending door haar twee kanonnen even de aandacht te schenken die ze verdienen!

Hélène Hendriks zit met ‘kanonnen’ aan de desk

Presentatrice Hélène Hendriks slaat meteen even een andere weg in tijdens de opening van de Europa-league uitzending dan we normaal van de blondine gewend zijn! Ze zet namelijk haar ‘kanonnen’ in het zonnetje om de show met een knaller te starten. Met haar kanonnen bedoelt Hélène haar analisten Kees Jansma en Wim Kieft, die beiden een flinke staat van dienst hebben. Beide heren reageren een beetje verontwaardigd na deze introductie van Hélène! Wim Kieft is een beetje verbaasd en vraagt aan Kees of het klopt wat de blondine over hem zegt, waarop Kees ja antwoord maar hij ook gelijk reageert met; ‘Of het nou ter zaken doende is in deze opening van de uitzending’. Op dat moment wordt Kees door Hélène onderbroken en zegt: ‘Ik vind het altijd leuk om iets origineels te verzinnen’. Dat doet de presentatrice erg goed want ze heeft gelijk de aandacht van de heren, dus ze heeft haar doel bereikt kunnen we wel stellen. Hieronder kun je het fragment  de reactie van Wim en Kees zelf zien!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks verleidt Merel Ek met kiekje in de duinen

TV-programma HLF8 stopt

Hélène Hendriks zal wel flink balen, want na vier seizoenen valt het doek voor het tv-programma HLF8. Dit laat Talpa Network donderdagavond weten aan Shownieuws. HLF8 is nog tot en met vrijdag 7 april te zien. Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network, laat weten in een reactie: “We hebben er met een gemotiveerd team ongelooflijk veel werklust en energie ingestoken om HLF8 te doen slagen in de vooravond van SBS6. Ondanks aanpassingen in het format blijft de gewenste en benodigde progressie uit en moeten we vaststellen dat het programma onvoldoende kijkers aan zich heeft weten te binden. HLF8 was een belangrijke waarde in onze (live)programmering en heeft meermaals voor mooie en spraakmakende momenten gezorgd. Daar ben ik de redactie, presentatie en graag geziene, terugkerende gasten enorm dankbaar voor.” Hélène Hendriks zal dus naar een nieuwe vaste klus als presentatrice moeten zoeken! Vooralsnog zien we haar alleen op tv wanneer er tegen een bal getrapt wordt, maar daarbuiten zien we Hélène natuurlijk graag vaker.

De uitslag tussen Shaktar Donetsk en Feyenoord.

Orkun Kökçü en Arne Slot waren teleurgesteld na het 1-1-gelijkspel van Feyenoord bij Shakhtar Donetsk in de achtste finales van de Europa League. De aanvoerder en de trainer vinden dat de Rotterdammers zichzelf wederom tekort hebben gedaan. Vooral in de tweede helft was Feyenoord de betere, maar Shakhtar nam tegen de verhouding de leiding. Vlak voor tijd zorgde invaller Ezequiel Bullaude alsnog voor een aardige uitgangspositie. “We waren de bovenliggende partij, maar hebben dat niet kunnen laten zien met gecreëerde kansen en goals”, zei Kökçü voor de camera van Veronica. “We dachten er misschien iets te makkelijk over en kregen weer een tegengoal uit een standaardsituatie. Dan moet je alles weer goedmaken. Daar moeten we vanaf. Elke week komen we achter of hebben we het moeilijk.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!