Video: Hélène Hendriks druk in de weer met speeltje tijdens Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is één en al sensatie om naar te kijken. In deze aflevering van Oranjewinter maakt ze het nóg spannender wanneer ze een speeltje tevoorschijn haalt.

Hélène Hendriks krijgt lekkere staaf op live televisie

De blonde Hélène Hendriks is regelmatig te gast bij Vandaag Inside. Tijdens het WK heet het programma Oranjewinter. Hélène was ook deze keer weer aangeschoven bij het voetbal drietal Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Tijdens de aflevering onderbreekt Johan het gesprek om te laten weten dat hij een cadeautje voor de blondine heeft meegenomen. Onder de tafel vandaan pakt hij een heel speeltje voor in de slaapkamer met het logo van Vandaag Inside erop. Hij geeft de lekkere staaf namens de drie heren aan zijn buurvrouw. “Ahh, dat vind ik lief hoor,” zegt Hélène, “Hij is wel klein.” Johan reageert direct: “Ja, je bent mij gewend.” Daar lacht iedereen natuurlijk heel hard om. Johan wordt dan ook in de reacties bestempeld als ‘legende’. Wilfred probeert het onderwerp te veranderen, maar wordt onderbroken door Hélène die de verpakking openmaakt. “Oh je gaat ‘m nog even testen? Nee toch?”, zegt Wilfred.

Het fragment van Hélène bij Oranjewinter kun je hier bekijken.

Hélène Hendriks

Louis van Gaal deelt afval verhaal met Oranjewinter

Onlangs interviewde Noa Vahle de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal. Dit deed ze voor het programma Oranjewinter. Langs de zijlijn van het veld waar Oranje traint, stelt ze een aantal vragen aan Louis. Tijdens het fragment wordt bekend dat de bondscoach van Oranje zijn eerste overwinning viert met een spannend avontuurtje. Wat daar precies gebeurt kun je hier lezen. Op een gegeven moment zegt Louis tegen Truus dat hij doet aan intermittent fasting, ofwel periodiek vasten. Bij dat dieet kies je periodes dat je wel en niet eet. De tijd van vasten is altijd langer dan de tijd van eten. Noa vraagt of Louis al lang bezig is met het dieet waarop Louis reageert met: “Vind je mij er niet goed uitzien?!” Noa verbetert zichzelf snel en zegt dat hij er fantastisch uitziet. “Ik ben van 105 naar 90 gegaan,” vertelt Louis. Ook bekent hij dat hij intussen 93 kilo weegt vanwege de maaltijden die hij en zijn team voorgeschoteld krijgen.

Wesley Sneijder krijgt vraag van Noa Vahle

Tijdens de training van het Nederlands elftal in Qatar neemt Noa Vahle oud-voetballer Wesley Sneijder apart. Tijdens de training zaten familieleden en vrienden van de spelers op de tribune. Noa vraagt aan Wesley of dit bijdraagt aan de training en wat er gebeurt met de spelers als de vrouwen op de tribune zitten. Wesley reageert met dat het helpt om even een momentje rust te creëren voor de drukke voetballers. Dat is echter niet het antwoord waar Noa op gehoopt had. Voor ze doorgaat naar de volgende vraag zegt ze nog even: “Het was dus niet voor de wedstrijd ter ontspanning?” Ze hint daarbij naar een snel avontuurtje. Wesley snapt de hint en reageert: “Waar wil je naartoe?” Oei, niet gelukt dus Noa. Volgende keer beter.

Het fragment van Wesley Sneijder kun je hier bekijken.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!