Video: Louis van Gaal viert overwinning Oranje met ‘wippie’ op hotelkamer met Truus!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De stemming zit er goed in tijdens het WK. Louis van Gaal maakt dat wel even duidelijk aan zijn vrouw waar de pers bij staat.

Bondscoach Louis van Gaal heeft zin

Oranje heeft keihard geknald tijdens haar eerste wedstrijd van het WK in Qatar. Daar wonnen ze 2-0 van Senegal. Als Bondscoach van Oranje is Van Gaal natuurlijk hartstikke trots. Tijdens een training wordt hij geïnterviewd door de pers. Zijn vrouw, Truus, staat er ook bij. In plaats van tegen de pers praten, richt Louis zich tot zijn vrouw. Na wat hij vervolgens zegt, houdt iedereen even z’n adem in. Gelukkig barst iedereen vervolgens in lachen uit. Louis zegt: “Maar je kan wel naar het hotel komen. Gewoon bij mij op m’n kamer. Even een wippie maken!” Heel even blijft het gezicht van Van Gaal heel serieus, maar dan verschijnt er een grote lach op zijn gezicht. Ook Truus moet lachen en slaat haar man speels op zijn arm. Iedereen in de reacties moet hard lachen om de typische voetbalhumor van Louis van Gaal. Ook Hélène Hendriks reageert met een hard lachende en feestvierende smiley. De stemming zit er lekker in bij Oranje, dat is duidelijk!
Bondscoach Louis van Gaal tegen aanvoerder Virgil van Dijk

Tijdens de voorbereiding van het tweede WK duel van Oranje tegen Ecuador, traint het team met vrienden en familie op de tribune. De voetbalvrouwen, vriendinnen en familieleden geven een hard applaus en gejuich voor het trainende team. Louis van Gaal, bondscoach van Oranje, denkt even een leuk grapje uit te halen voor de training. Hij loopt onopgemerkt achter wat spelers langs. Wanneer hij bij Virgil van Dijk, de aanvoerder van Oranje, aankomt, stopt hij zijn fluitje in zijn mond en blaast hij er kort en hard op. Virgil schrikt ervan en draait zich om. Wanneer hij ziet dat zijn coach achter hem staat te lachen, begint Van Dijk zelf ook met lachen. Hij geeft Louis van Gaal een speelse duw en loopt lachend verder. Leuk om te zien dat er, naast serieus voetballen, ook nog plezier gemaakt kan worden op het veld.

Noppert krijgt lovende woorden van Johan Derksen

In het Oranje team van het WK van 2022 valt één van de spelers extra op: Andries Noppert. Hij speelde bij FC Dordrecht waar hij een groot deel van zijn tijd op de bank zat vanwege een blessure. Vervolgens is hij transfervrij vertrokken naar Go Ahead Eagles waar hij in het eerste jaar niet één wedstrijd mocht keepen. Nadat hij uiteindelijk toch de laatste vijftien wedstrijden van seizoen 2021/2022 gekeept heeft, ging hij naar SC Heerenveen. Nu is hij bij de eerste wedstrijd van het WK zelfs basiskeeper. Hij ging dus van altijd reserve keeper naar basiskeeper bij het WK. Johan Derksen vindt het opmerkelijk: “Het is belachelijk dat hij erin staat. Hij heeft anderhalve wedstrijd op niveau gespeeld in zijn hele leven, maar hij heeft het gewoon foutloos gedaan.” Als zelfs Johan Derksen je zo’n groot compliment geeft, mag je het ook zeker geloven!

Johan Derksen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?