Video: GTST-actrice Sophie Bouquet laat zich filmen in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe actrice Sophie Bouquet verwent volgers enorm met filmopname van haar in slaapkamer. Haar pose op bed zorgt voor de nodige diepe inkijk!

video van Sophie Bouquet in slaapkamer

De knappe brunette weet niet van stilzitten! Voor een fotoshoot heeft de 21-jarige Sophie een hele verraderlijke plek uitgekozen. Ze kwam namelijk op het super toffe idee om de fotoshoot in een slaapkamer kamer te doen. In de slaapkamer staat een groot bed waar Sophie volop gebruikt van maakt! De video begint met een filmfragment waar ze voorovergebogen op bed ligt, en een jurkje met diepe v-hals aanheeft dat voor de nodige diepe inkijk zorgt. Na dit fragment volgen allemaal foto’s van Sophie in allemaal verleidelijke poses. Om niet helemaal herkenbaar te zijn, heeft de actrice gekozen om een mooie witte pruik op te zetten die haar overigens super goed staat! Misschien moet de actrice overwegen om haar haren in die kleur te verven want ze ziet er beeldschoon uit! In onderstaande video kun je de filmopname in de slaapkamer van Sophie Bouquet zelf bewonderen.

Lees ook: Video: GTST-kijker walgt van deze stomende scène met piepjonge Sophie Bouquet

Sophie zet haar ‘flinke bloemen’ buiten

De knappe actrice had even zin om haar hele zaakje te laten luchten, en de bloementjes even te gaan bewonderen buiten. Sophie is op een hele zonnige plek met een prachtige omgeving met alleen maar natuur. En Sophie kennende begint het bij haar te kriebelen, als ze in de ochtend wakker wordt op vakantie, en het zonnetje buiten ziet schijnen. Ze besloot om niet eens kleren aan te doen maar gelijk naar buiten te gaan om even tussen de bloemen helemaal los te gaan. In onderstaande kiekje hoe de brunette totaal in haar element is! Ze zet haar eigen ‘flinke bloemen’ ook gelijk lekker buiten. Super attent dat Sophie dit met haar volgers deelt en ook nog een hele mooie foto van achter laat fotograferen en op haar Instagram zet!

Sophie wordt alles behalve gespaard in haar rol bij GTST!

In het programma Goede Tijden Slechte Tijden worden een hoop maatschappelijke situaties aangekaart. Ook het fictieve gezin van Sophie Bouquet wordt niet gespaard! Voor Saskia’s , Julians celstraf en Merels affaire met een man die met zijn leeftijd zo haar vader zou kunnen zijn, zou Sophie Bouquet eigenlijk een andere, intense verhaallijn krijgen. Dit onthult de actrice aan de kijkers via Instagram. “Ik zou eerst een bipolaire stoornis hebben en ik zou echt het gezin gaan terroriseren”, onthult Sophie in een video waarin ze samen met soapmoeder Tamara Brinkman terugkijkt naar haar castingtape. “Ik zou opgenomen worden in het gesticht. Daarom zou ik ook maar een bijrol hebben voor een jaar.” De schrijvers hebben de verhaallijn van de Verduyntjes dus omgegooid. Tot grote blijdschap van Sophie, die inmiddels bijna vijf jaar in GTST speelt. Nog een grappig weetje: Merel zou eigenlijk Tamara heten. “Maar dat was te verwarrend”, vertelt de actrice, verwijzend naar haar collega Tamara. Bovendien: “Ik bén ook helemaal geen Tamara.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!