Video: GTST-kijker walgt van deze stomende scène met piepjonge Sophie Bouquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Goede Tijden Slechte Tijden gebeuren natuurlijk wel eens dingen die op het randje zijn, maar wat ze nu gedaan hebben wordt door fans grensoverschrijdend genoemd!

Bij de serie Goede Tijden Slechte Tijden denk je natuurlijk aan een hoop drama, liefde en romantiek. Er gaat geen aflevering voorbij zonder de nodige opschudding. Meestal blijft dit echter binnen de kaders van het programma. Dit keer hebben de makers echter zoiets raars bedacht dat de fans het niet lijken te pikken.

Fans walgen van affaire tussen Stefano en véél jongere Merel

Elke maand komt Goede Tijden Slechte Tijden met een teaser met wat de kijker de komende weken kan verwachten in het programma. De soap staat bekend om de passievolle liefdesscènes, en ook deze maand zijn die aanwezig. Sterker nog, de fans van GTST kunnen hun borst maar beter natmaken, want wat de schrijvers nu bedacht hebben zorgt voor de nodige commotie, nog voordat de aflevering überhaupt op televisie is verschenen. In de teaser, die gedeeld werd op het Instagram platform van de show, is namelijk te zien dat Stefano een nachtelijk avontuurtje beleeft met Merel. De twee staan samen in de lift van een hotel, waarbij Merel aangeeft dat een toetje niet nodig is, dat maken ze wel goed op de kamer van Stefano. Dat lijkt een hete nacht te worden. In principe natuurlijk geen gek verhaal, ware het niet dat Merel nog maar net van de middelbare school af is, terwijl Stefano een zakenman is die de 50 wel aantikt. Dat leeftijdsverschil is volgens veel kijkers te groot. De schrijvers hebben het bij veel fans verpest met deze move.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Kijkers GTST houden zich niet in over wilde nacht Sophie Bouquet

De aflevering waarin het voorval plaatsvindt, moet natuurlijk nog op televisie verschijnen. Dat weerhoudt fans er echter niet van om hun ongezouten mening vast te delen via sociale media. De algemene mening is dat de show nu toch echt te ver gaat. Een enkeling neigt zelfs naar grensoverschrijdend gedrag. Ook het leeftijdsverschil van de acteur en actrice is groter dan veel kijkers kunnen accepteren. Er zijn echter ook tegenhangers, die vinden dat het geen probleem is, juist omdat het een soap is. De meeste verhaallijnen binnen het programma zijn op het randje van wat realistisch is, soms zelfs eroverheen. Deze nieuwe twist zou wat hun betreft precies in dit straatje passen. Al met al heeft de show in ieder geval weer een hoop aandacht gecreëerd voor wat er de komende weken te gebeuren staat. Wellicht was het allemaal zo bedoeld..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!