Video: Geraldine Kemper doucht in buitenlucht bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper presenteert niet alleen het nieuwste seizoen Expeditie Robinson, ze wint hem ook. Hoe dan? Dat laat ze zien in dit zéér gastvrije filmpje…

Geraldine Kemper leeft in luxe tijdens Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson met alleen maar oud (halve)finalisten is al een tijdje bezig en het is leuk om te zien dat de camera’s dit jaar ook achter de schermen overuren maken! Geraldine Kemper presenteert dit speciale seizoen samen met een ander nieuw gezicht, namelijk dat van Art Rooijakkers. Het speelt zich dit jaar af op het prachtige Tanzania en de presentatoren komen niets te kort bij hun verblijven. Op het officiële Instagramaccount van Expeditie Robinson geeft Geraldine ons een rondleiding in haar huisje voor de aankomende weken. Als je dit ziet dan wilt iedereen wel presentator worden van Expeditie. Vooral de extreme gastvrijheid van Geraldine is een opsteker. Zo laat de blondine haar waslijn zien, én verklapt ze dat ze in de buitenlucht doucht!

Lees ook: Geraldine Kemper onthult beschamend geheim in Expeditie Robinson: “Echt fout”

Geraldine heeft een waslijn met enorme onderbroeken hangen

In de video start de rondleiding van Geraldine buiten bij haar voordeur. Daar valt meteen iets interessants te zien want Geraldine’s was hangt er nog te drogen. Ze grapt een beetje ongemakkelijk dat haar grote onderbroeken daar hangen en loopt maar gauw verder. Een gezellig, stenen huisje met een rieten dak wordt betreden door Geraldine. Binnen vertelt ze over het contrast tussen deze luxe en haar eigen deelname aan het programma in 2013. Nu gaat het er een stuk minder primitief aan toe en kan ze gewoon lekker in een bed slapen en heeft ze genoeg te eten. Onder een enorme klamboe leidt Geraldine de kijkers naar haar bed toe. Opvallend is dat haar huisje een open dak heeft. Geraldine vind het geweldig, want zo kan ze  ’s nachts de apen horen lopen.
Een openluchtdouche voor Geraldine

Vanuit de slaapkamer loop je zo de kleedkamer van Geraldine in. Hier hangen slechts enkele luchtige setjes kleding die de blondine draagt tijdens de momenten dat ze de kandidaten een proef uitlegt of tijdens de Eilandraad. Na de walk-in closet wacht er een verrassing, want vanuit hier loop je zo de badkamer in. Een klein detail, de badkamer heeft muren, maar ook hier is weer geen dak. We hopen dat de presentatrice niet in het regenseizoen verblijft want anders heeft ze een dubbele douche. Ook dit detail van het huisje ziet Geraldine juist positief: als je in de avond gaat douchen, kan je zo naar de sterren kijken. Geraldine noemt het bizar, en eindigt de tour met het gevoel dat zij eigenlijk de winnares is in dit verhaal. Dat snappen we! We zouden graag de info over deze prachtige plek willen bemachtigen.

Alleen maar sterren in het nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Naast de nieuwe gezichten van het presentatieduo, zijn de gezichten van de deelnemers helemaal niet nieuw. Alleen oude bekenden konden meedoen aan het All Stars seizoen. Een aantal namen van deelnemers zijn Dominique Hazeleger, Ferry Doedens, Bertie Steur, Thomas Dekker, Edith Bosch en Hugo Kennis. De kampen zijn al verdeeld in Kamp Zuid en Kamp Noord, en de strijd is aan. Beide kampen hebben sterke spelers en zullen daarom af en aan naar de Eilandraad moeten en iemand wegstemmen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!