Video: Gaby Blaaser draagt overduidelijk helemaal niks onder dit strakke sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is na haar bevalling weer helemaal klaar om al haar volgers te verleiden. Dit keer draagt de blondine absoluut niks onder haar erg strakke sporttopje.

Gaby Blaaser laat alles slingeren onder strak sporttopje

Het was voor iedereen een echte shock toen Gaby Blaaser een periode geleden ineens aankondigde zwanger te zijn. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldewijer waren Gaby en haar vriend helemaal niet samen en hij zou meermaals vreemd zijn gegaan tijdens hun relatie. Toch heeft Gaby zich absoluut niet laten kennen tijdens haar zwangerschap en het feit dat ze een kindje kreeg helemaal omarmd. Gelukkig maar, want Gaby is vast een goede moeder. Natuurlijk was het wel even wennen voor de fitgirl dat haar lichaam nogal veranderde tijdens haar zwangerschap en dat ze wat kilo’s aankwam. In meerdere interviews heeft Gaby aangegeven dit niet fijn te vinden. Daarom is de influencer na haar zwangerschap gelijk weer keihard te gaan sporten. Gaby wou niks liever dan haar oude strakke buikje terug. Waarschijnlijk mistte de blondine ook alle aandacht die ze kreeg voor haar lichaam op Instagram. Nu is Gaby weer helemaal terug op social media en met onderstaande video krijgt ze vast de nodige aandacht.

De spannende sportset van Gaby Blaaser

Zo draagt Gaby Blaaser in de sportschool een roze sportset. De blondine is alleen vergeten iets onder haar super strakke topje aan te doen. Je zou denken dat dit niet heel handig is tijdens het sporten. Alles beweegt al alle kanten op terwijl Gaby enkel wat poses geef voor de camera. Gelukkig ziet Gaby er wel erg goed uit dus dat maakt veel goed.

Gaby Blaaser draagt strakke jurk tijdens avondje uit

Het kan niet anders dan dat ook Gaby Blaaser gebroken nachten heeft en al haar liefde en tijd in haar dochtertje steekt. Het kindje van Gaby heet Isabella en Gaby lijkt voor nu te hebben besloten het meisje niet in beeld te brengen. Nu gaat Gaby haar Instagram ook voornamelijk over zichzelf in strakke outfits die maar weinig aan de verbeelding overlaten. Zo heeft Gaby zich op onderstaande foto duidelijk mooi klaargemaakt voor een leuke avond uit. Misschien ging Gaby haar dochter mee, maar het zou kunnen dat Gaby voor de gelegenheid een oppas heeft geregeld. De blondine straalt op de foto in een lange groene jurk. Meestal draagt Gaby zo’n kort mogelijke jurkjes, maar dat is dit keer niet het geval. De blondine heeft wederom niks aan onder de jurk. De outfit is afgemaakt met zwarte hakjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Lees ook: Video: Gaby Blaaser laat haar jasje gevaarlijk ver openwaaien

Gaby Blaaser verleidt volgers in meer spicy sportpakjes

Het lijkt erop dat Gaby Blaaser weer helemaal terug is met haar sport foto’s en video’s. Hier horen natuurlijk veel samenwerkingen bij waar Gaby sportkleding krijgt en promoot. Dit is natuurlijk helemaal niet erg want Gaby ziet er geweldig uit in de super strakke sportpakjes. Op onderstaande video laat de blondine er een paar zien voordat ze daadwerkelijk gaat sporten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.