Video: Gaby Blaaser laat haar jasje gevaarlijk ver openwaaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Gaby Blaaser zijn we onderhand wel wat gewend, maar met dit recente filmpje weet ze zichzelf te overtreffen! 

Wij hebben er alle begrip voor dat Gaby Blaaser alles van haar heerlijke figuur wil laten zien. Hoe kan het anders? Met zo’n spectaculair lichaam zou toch iedereen alleen maar in ondergoed rondlopen? Ons hoor je dan ook absoluut niet klagen. En al helemaal niet na dit soort bloedhete filmpjes. Gaby lijkt er namelijk exact zo over te denken en verwende haar volgers met een pittig kanten setje. Maar waar die bij velen onder de kleding zou blijven, slaagde Gaby daar niet helemaal in.

Gaby Blaaser laat alles zien in onthullend filmpje

Al zijn we van Gaby Blaaser wel flink wat gewend. De bloedhete blondine geeft ons namelijk regelmatig intieme kijkjes in haar leven en ook haar pikante plaatjes laten weinig aan de verbeelding over. En daar zijn we allemaal heel blij mee. Daar hoef je echt maar één overheerlijk kiekje voor te zien. Zeker als Gaby alles uit de kast trekt en helemaal los gaat met kanten setjes gaat ons hart namelijk flink sneller kloppen. Logisch dus dat we bijna niet weg kunnen kijken van dit recente filmpje! Gaby verwent ons namelijk met een filmpje waar je spontaan van gaat watertanden. Zo trekt ze niet alleen een ontzettend verleidelijkste setje aan, ze laat haar fans ook nog eens alles zien! En dat doet ze op wel heel zwoele manier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser verleidt fans met zwoele pose in kanten ondergoed

Want van Gaby Blaaser kan je natuurlijk niet verwachten dat ze stil blijft zitten. Nee, deze bloedhete influencer doet alles om haar fans zo warm mogelijk te maken! En daar doet dit pikante filmpje ook echt niet voor onder. Gaby poseert namelijk in verleidelijk kanten ondergoed en doet geen enkele poging dat te verhullen. In tegendeel: ze laat haar topje volledig openvallen! En dan trekt ze er ook nog eens een ontzettend hete pose bij. Zo drukt ze haar spectaculaire boezem vol naar voren en laat fans smullen van haar duizelingwekkende inkijk. En als we haar kleine glimlach mogen geloven weet ze zelf ook dondersgoed wat ze haar arme fans aandoet. Al snappen wij zeker dat ze trots is. Want zo snel haar hele fanbase op z’n knieën doen vallen is natuurlijk echt een talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser negeert haters en poseert opnieuw zonder kleding

Al zijn niet alle fans van Gaby Blaaserd te spreken over haar recente posts. Zo klagen meerdere volgers over de intieme kiekjes. Volgens sommigen kan dat namelijk écht niet meer nou Gaby moeder is geworden! “Hardly the momlife”, bijt één scherpe reactie. En die trend lijkt zich al enige tijd voor te zetten! Sinds de geboorte van Gaby haar kindje lijkt iedereen wat te zeggen hebben over haar spectaculaire figuur. En dat niet alleen: vooral wat ze er van laat zien is nu open voor discussie! Nou, niet als het aan Gaby ligt, lijkt het. Zo negeert de beeldschone blondine met grote glimlach alle haat reacties en gaat lekker haar eigen gang op social media. Het is haar Instagram natuurlijk en al helemaal haar eigen lijf! Daar mag ze toch mee doen en laten wat ze wil? Wij zijn het in ieder geval helemaal met haar eens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.