Video: Gaby Blaaser laat haar jasje gevaarlijk ver openwaaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Gaby Blaaser zijn we onderhand wel wat gewend, maar met dit recente filmpje weet ze zichzelf te overtreffen! 

Wij hebben er alle begrip voor dat Gaby Blaaser alles van haar heerlijke figuur wil laten zien. Hoe kan het anders? Met zo’n spectaculair zou toch iedereen alleen maar in rondlopen? Ons hoor je dan ook absoluut niet klagen. En al helemaal niet na dit soort bloedhete filmpjes. Gaby lijkt er namelijk exact zo over te denken en verwende haar volgers met een pittig kanten setje. Maar waar die bij velen onder de kleding zou blijven, slaagde Gaby daar niet helemaal in.

Gaby Blaaser laat alles zien in onthullend filmpje

Al zijn we van Gaby Blaaser wel flink wat gewend. De bloedhete blondine geeft ons namelijk regelmatig kijkjes in haar leven en ook haar plaatjes laten weinig aan de verbeelding over. En daar zijn we allemaal heel blij mee. Daar hoef je echt maar één overheerlijk kiekje voor te zien. Zeker als Gaby alles uit de kast trekt en helemaal los gaat met kanten setjes gaat ons hart namelijk flink sneller kloppen. Logisch dus dat we bijna niet weg kunnen kijken van dit recente filmpje! Gaby verwent ons namelijk met een filmpje waar je spontaan van gaat watertanden. Zo trekt ze niet alleen een ontzettend verleidelijkste setje aan, ze laat haar fans ook nog eens alles zien! En dat doet ze op wel heel zwoele manier.

Gaby Blaaser verleidt fans met zwoele pose in kanten

Want van Gaby Blaaser kan je natuurlijk niet verwachten dat ze stil blijft zitten. Nee, deze bloedhete influencer doet alles om haar fans zo warm mogelijk te maken! En daar doet dit filmpje ook echt niet voor onder. Gaby poseert namelijk in verleidelijk kanten en doet geen enkele poging dat te verhullen. In tegendeel: ze laat haar topje volledig openvallen! En dan trekt ze er ook nog eens een ontzettend hete pose bij. Zo drukt ze haar spectaculaire boezem vol naar voren en laat fans smullen van haar duizelingwekkende inkijk. En als we haar kleine glimlach mogen geloven weet ze zelf ook dondersgoed wat ze haar arme fans aandoet. Al snappen wij zeker dat ze trots is. Want zo snel haar hele fanbase op z’n knieën doen vallen is natuurlijk echt een talent.

Gaby Blaaser negeert haters en poseert opnieuw zonder kleding

Al zijn niet alle fans van Gaby Blaaserd te spreken over haar recente posts. Zo klagen meerdere volgers over de kiekjes. Volgens sommigen kan dat namelijk écht niet meer nou Gaby moeder is geworden! “Hardly the momlife”, bijt één scherpe reactie. En die trend lijkt zich al enige tijd voor te zetten! Sinds de geboorte van Gaby haar kindje lijkt iedereen wat te zeggen hebben over haar spectaculaire figuur. En dat niet alleen: vooral wat ze er van laat zien is nu open voor discussie! Nou, niet als het aan Gaby ligt, lijkt het. Zo negeert de beeldschone blondine met grote glimlach alle haat reacties en gaat lekker haar eigen gang op social media. Het is haar Instagram natuurlijk en al helemaal haar eigen lijf! Daar mag ze toch mee doen en laten wat ze wil? Wij zijn het in ieder geval helemaal met haar eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.