Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..

Feestende Romy zet haar rondingen in tijdens dansje

Romy Monteiro is een getalenteerde Nederlandse zangeres, actrice en danseres. Haar dansvaardigheden zijn net zo indrukwekkend als haar zang- en acteertalent, en ze heeft bewezen een veelzijdige artiest te zijn met vele creatieve vaardigheden. Wanneer Romy Monteiro danst, is het duidelijk dat ze haar hart en ziel in de prestatie legt. Haar bewegingen zijn gracieus en vloeiend, en Romy weet ontzettend goed hoe ze haar hele moet gebruiken. In onderstaande video bewijst de knappe zangeres dat weer even. Of ze nu optreedt in een musical, op het podium van een televisieshow, of gewoon in haar dagelijkse leven, Romy straalt een onmiskenbaar charisma uit en heeft een natuurlijke aanleg voor dansen. In het kort, wanneer Romy Monteiro danst, is het een lust voor het oog en een ervaring om nooit te vergeten. Zeker de persoon achter Romy krijgt hier alles van mee, want ze staat bijna tegen hem aan.

Lees ook: Video: Romy Monteiro doet TikTok-dansje in openhangend jasje

Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk gaan helemaal los

De musicalster Romy Monteiro deelde onderstaand kiekje met haar vriend Jasper Suyk. Ze hebben zich in hun beste outfit gehesen en poseren als power koppel even voor de spiegel. Als zangeres vinden de meeste optredens normaliter in het weekend plaats. Maar afgelopen zaterdag was Romy lekker vrij in een lange tijd, en dan is het ook tijd om het er goed van te nemen. Het koppel is naar het optreden van Snoop Dogg in de Ziggo Dome gegaan. Ook fijn voor Romy om eens even lekker aan de andere kant van het podium te staan. Daar geniet ze ook even volop van. Het is duidelijk dat dansen voor Romy meer is dan alleen een fysieke activiteit – het is een manier om zichzelf uit te drukken en haar creatieve visie tot leven te brengen. Haar passie en toewijding aan haar ambacht zijn duidelijk zichtbaar in elke beweging die ze maakt, en haar volgers kunnen niet anders dan worden meegesleept door haar enthousiasme en energie.

romymonteiro

Romy Monteiro zit vol met kwaliteiten en introduceert nieuw talent

Het mag duidelijk zijn dat 30-jarige Romy Monteiro een vrouw is van vele talenten. Zo kan ze zingen, acteren, presenteren en kan ze ook nog eens goed poseren voor foto’s, wat handig is met een fotograaf als vriend. Maar daar houdt het niet op voor de knappe brunette. Romy maakte onlangs bekend dat ze een kookboek binnenkort gaat uitbrengen. “Veel van jullie weten dat ik houd van gezond eten en gek ben op een lekkere sapkuur op z’n tijd. Maar ik kan niet zonder mijn cheese en chips”, vervolgt de actrice. “In dit boek geef ik jou mijn lekkerste gerechten, for every mood: snacken op de bank met movie night? Of een lekkere gezonde lunch?”. Het kookboek zal dus uit een heel breed scala aan gerechten bevatten voor iedereen setting die je maar kan bedenken. Daarom heeft Romy het kookboek de naam: ‘Romy’s Food For Every Mood’ gegeven. Vanaf juni ligt het kookboek in de winkel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!