Video: Fatima Moreira de Melo verrast ex-topvoetballer met pikante vraag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo mag tijdens haar werk voor RTL Boulevard de meest bijzondere mensen interviewen. Zo ook Robin van Persie. 

De prachtige oud-hockeyster en presentatrice bij RTL Boulevard Fatima Moreira de Melo mag voor haar werk vaak de meest interessante mensen voor de camera slepen. Zo ook nu weer, want ze heeft niemand minder dan Robin van Persie voor de camera. En Fatima maakt van het moment gebruik om hem een aantal belangrijke vragen te stellen. Dat leverde een erg leuk filmpje op.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo past strak badpakkie van Fajah Lourens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Fatima stelt lastige vragen aan Robin van Persie

Tijdens het interview gaat het vooral om de familie van Robin, die net als hij heel erg bezig zijn met sport. Zo is zijn zoon ook voetballer met een contract bij Feyenoord. Maar of dat ook voor altijd zo blijft is natuurlijk maar de vraag. Fatima denkt even een grappige en spannende vraag te stellen door te vragen wat er zou gebeuren als de zoon van Robin naar Ajax zou gaan, de directe rivaal van Feyenoord. Zou Robin dat accepteren of zou hij daar zo zijn mening over hebben? Gek genoeg is Fatima blijkbaar niet de eerste deze week die deze vraag aan Robin stelt. Maar de oud-voetballer geeft er nog graag antwoord op. Hij geeft aan dat het volledig de keuze is van zijn zoon.

Dan maar even de jonge van Persie lastig vallen

Robin houdt het heel bescheiden met zijn antwoord, maar zijn zoon staat er toevallig naast. misschien dan maar even bij de bron vragen. Fatima stelt de jonge van Persie de vraag wat er zou gebeuren als hij een contract aangeboden zou krijgen bij Ajax. Maar ook hij is net zo slim in zijn antwoorden als zijn vader en geeft aan dat hij nog een hartstikke mooi contract heeft bij Feyenoord voorlopig en zeker niet weg zou willen.

Dan maar even kletsen met de dames van Persie

De vrouwelijke kant van de familie van Persie staat er ook bij en ook zij zijn nogal sportief. Maar waar de mannen zich bezighouden met ballen zijn de vrouwen meer van de paardensport. De dochter van Robin doet dat ook op hoog niveau en haar moeder staat haar bij in de sport. De vrouw van Robin heeft weinig met voetbal. Na drie uur oefenen kon ze elf keer hooghouden, wat al knap is, maar daar bleef het ook bij. Voor haar is een ritje op een paard vele malen leuker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin van Persie (@robinvanpersie)

De familie van Robin van Persie heeft passie

De hele familie van Persie heeft passie. Sport dat is met de paplepel ingegoten en beide kinderen van de oud international hebben al sinds jongs af aan hun passie gevolgd. Robin is daar heel erg trots op en blij mee en volgt vol liefde de reis die zijn kinderen doormaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!