Foto: Fatima Moreira de Melo past strak badpakkie van Fajah Lourens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Fatima Moreira de Melo heeft een nieuw strak badpakkie gekocht en die is van niemand minder dan Fajah Lourens.

Fatima Moreira de Melo heeft een nieuw badpakkie gekocht en die is toevallig ontworpen door een andere bekende dame. Niemand minder dan Fajah Lourens heeft deze stoere en verleidelijke gemaakt. En dat verklaart ook gelijk waar het Fatima zo goed staan. Fajah wil iedereen graag een ‘killerbody’ bezorgen en in zo’n verleidelijk pakje gaat dat zeker wel lukken. Fatima ziet er in het badpak al zeer aantrekkelijk uit, dus dat bewijst maar weer dat het pakje zeker zijn werk doet.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo heeft tong op vreemde plek

Fatima Moreiro de Melo zeer onder de indruk van nieuw badpak

De knappe blondine zit normaal verborgen achter een bureau bij RTL BoulevardHoewel je daar wel veel van haar bovenlichaam te zien krijgt, mag Fatima zich nooit echt kleden in een super verleidelijk pakje, waar haar hele goed in uit komt. Het badpak van Fajah Lourens komt dus als geroepen. De knappe blondine test gelijk uit hoe het groene kledingstuk haar staat. En wat blijkt? Het staat Fatima ontzettend goed. Haar hele komt mooi uit in de strakke stof en daardoor voelt ze zich gelijk een stuk verleidelijker. En dat is natuurlijk goed nieuws voor haar fans, die de video met open armen ontvangen.

Fatima draait nog even een rondje voor haar fans

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed haar nieuwe badpak kan bekijken, draait Fatima nog even een rondje. Zo kunnen haar volgers haar vanuit alle hoeken bekijken. En dat ziet er toch een partij mooi uit. Fatima maakt flink indruk door even rond te draaien voor iedereen. Zo kan je ook gelijk zien of haar nieuwe badpak in elke hoek er mooi uit ziet. En dat bleek inderdaad het geval. Goed gedaan dus Fajah Lourens, want dankzij haar hulp ziet Fatima er weer erg verleidelijk uit. En dat wordt natuurlijk door veel mensen gewaardeerd, waaronder Fatima zelf. Die vindt haar nieuwe badpak namelijk een van de leukste kledingstukken die ze ooit heeft gedragen. En het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.
Fatima is een zoete, maar pittige dame

In de badpak video krijg je een erg pittige kant door van Fatima, die natuurlijk door iedereen verwelkomt wordt. Maar Fatima heeft ook een veel zoetere kant, die minstens net zo interessant is. Zo draagt de knappe blondine graag mooie, gekleurde jurkjes. In bovenstaande foto heeft Fatima voor een fotoshoot speciaal zo’n jurkje aangetrokken. En dat ziet er ongelooflijk goed uit. Ze kan dus zowel een romantische en lieve look aan, als een verleidelijk badpak. En dat is wel fijn, die veelzijdigheid. Zo raak je nooit verveeld met foto’s van de knappe blondine, want elke foto kan weer een totaal andere uitstraling hebben. Fatima zorgt er op die manier voor dat ze altijd interessant blijft voor mensen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!